Hrvatskoj nedostaje domaći kulinarski šou

Foto: import
Hrvatskoj nedostaje domaći kulinarski šou
12.10.2006.
u 10:01
Pogledaj originalni članak

TOMISLAV ŠPIČEK Kuhar poznat po pripremanju najboljih specijaliteta u emisijama "Kruške i jabuke", koja se šest godina emitirala na HTV-u, i "Dobro jutro, Hrvatska" proteklih je mjesec dana proveo pomažući u restoranu Canntineta u Teslinoj ulici. Tamo je slagao novu kartu te osposobljavao osoblje i učio ga kulinarskim trikovima koji njegove recepte čine posebnima.

Uz njega se Canntineta pretvorila u pravu gurmansku oazu, a jelovnik će uskoro nadopuniti i izbor više od 150 vina sa svih kontinenata.

U predahu između kulinarskih ekshibicija Špiček je prigovorio zbog nedostatka kulinarskog šoua u Hrvatskoj nakon ukidanja "Krušaka i jabuka".

 Televizije kupuju strane šou programe, ali nedostaje jedan dobar domaći kulinarski šou  rekao je Špiček i dodao da bi domaći recepti, namirnice, specijaliteti mogli biti dio jako zanimljive emisije.

USUSRET VELIKOM KATOLIČKOM BLAGDANU

Simona Mijoković: 'Djed Božićnjak' sotonsko je djelo, a svoju djecu ne darujem na dan Božića

- Moja djeca ne vjeruju u postojanje "Djeda Božićnjaka". To je sotonsko djelo i sigurno znam da svoj život, roditeljstvo i odgoj želim graditi na stijeni Isusa. Ta stijena neće se nikada srušiti. A kada je nešto sagrađeno na pijesku, na lažima, kad tad će se srušiti. Moja djeca znaju da je "Djed Božićnjak" lažac i da ne postoji. On je čak i kradljivac, uzima sve ono što Božić uistinu jest, rođenje Isusa Krista. Uzima kroz nametnutu kupovinu, a što je lažni privid sreće - istaknula je za Večernji list Simona Mijoković.

Pogledajte na vecernji.hr