Nakon okršaja s Hrgom

Bandić: Neka objave cijeli snimak. Neću šutjeti kada se insiunira, podmeće i laže

Foto: Screenshot
Milan Bandić
Foto: Screenshot
Milan Bandić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Milan Bandić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Gradonačelnik Milan Bandić i bliski mu suradnik Ivica Lovrić
08.09.2016.
u 23:10
- Nek se dokažu na izborima. Došli su jučer iz provincije i sada određuju i postavljaju kriterije o svemu. Oni bi trebali otići u Sjevernu Koreju gdje imaju slične metode - odgovorio je Bandić na izjavu Petrova
Pogledaj originalni članak

Nakon objave snimke pozadinskog razgovora gradonačelnika Milana Bandića i RTL-ove voditeljice Mirjane Hrge, a koja je podigla veliku prašinu, reagirao je i sam Bandić. 

Kazao je da je osobno jako osjetljiv na djecu i dame te pozvao RTL da objavi cijeli snimak, a ne 'montirani isječak'.

- Predstavio sam u Kninu svoju vladu i od 19 članova devet je žena. Pozivam autore montiranog snimka koji me zadnji dan kampanje pokušavaju ocrniti da objave cijeli snimak. Neću šutjeti kada se insiunira, podmeće i laže. Meni ne pada na pamet bilo koga vrijeđati - kazao je Bandić.

Dodao je da je se (Hrge) sijeća još dok je bila studentica kada je dolazila kod profesora Tomca kada i da je riječ o simpatičnoj dami koja ima ambicija što im je oboma zajedničko.
Bandić je reagirao i na izjavu Bože Petrova koji je reagirajući na snimku kazao da se Bandić treba ostaviti i kampanje i politike. 

- Nek se dokažu na izborima. Došli su jučer iz provincije i sada određuju i postavljaju kriterije o svemu. Oni bi trebali otići u Sjevernu Koreju gdje imaju slične metode - istaknuo je Bandić dodavši da su se nad Hrvatsku nadvili opasni crni oblaci.

- Ovo je sve pokušaj da me se ocrni kao netaktičnog, seljaka, kao onog kojeg treba zaustaviti - zaključio je Bandić.

>> Objavljujemo snimku Bandićeva verbalnog napada na Mirjanu Hrgu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

Avatar franccerac
franccerac
23:37 08.09.2016.

Lijepo su Bandiću spakirali namontiranu snimku, zar je tolika panika u medijima i velikim strankama zbog dobrog Bandićevog rezultata na izborima? Uglavnom, novinarka i njezin rtl se jako trude izmanipulirati javnost, prodaju laži kao i ovi dežurni sdp komentatori po indexu i jutarnjem, ali uzalud vam. Bandić pobjednik, a vi šovinisti i mrzitelji ga samo još više popularizirate! P.S. Vrtići u Zagrebu pružaju maksimum za one novce koje mi dajemo! To je uistinu mali novac za ono što vrtić pruži, pa ne vidim u čemu je problem da se koji put i donese toaletni papir! Osvrnite se na druge gradove u Hrvatskoj pa vidite koliko njihove građane košta vrtić!

CI
cipot1
23:41 08.09.2016.

Bandiću, drži se.

LO
lovro55
23:58 08.09.2016.

bandić car!