KRITIZIRALA PETROVA

Markić: Nisam nikoga podržala, nikad ne bih pozvala da se glasa za Most

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Željka Markić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Željka Markić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Željka Markić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Željka Markić
01.09.2016.
u 10:58
"Ne slažem se s predsjednikom Mosta da vrijednosti nisu važne i da ćemo se oko njih lako dogovoriti"
Pogledaj originalni članak

Željka Markić iz udruge U ime obitelji odbacila je navode da je podržala kandidate na izborima nakon što je projekt Domovina, politička platforma povezana s udrugom, objavio prijedlog kandidata po izbornim jedinicama.

– Ja sam rekla da je jedan dio medija tvrdio da je Markić nekoga podržala. Ali ja nisam, niti jučer niti bih to tako učinila, nikoga podržala. Osobno nikad ne bih pozvala da se glasa za Most jer se ne slažem s predsjednikom Mosta da vrijednosti nisu važne i da ćemo se oko njih lako dogovoriti. Smatram da su vrijednosti ono oko čega se okuplja narod i obitelj – rekla je Markić za N1.

Na pitanje kako onda interpretira mail projekta Domovine odgovorila je kako je trebalo samo pročitati što piše.

– Smatram da je odlično predlagati pojedince. U ime obitelji podržava pojedince iz 6 stranaka. Podržavamo pojedinačne osobe za koje smatramo da se neće nakloniti nevjerodostojnim obećanjima – rekla je Markić.

>> Mostovi zahtjevi – prvo konstituiranje Sabora i donošenje bitnih zakona

>> Petrov: Te izjave nisu naše, ultimatume ne toleriramo

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

MA
macor
11:45 01.09.2016.

Kako providno od ove i Petrova. Vidio popina da mu je ova zenetina ,jucesnjom izjavom o podrsci mostovcima samo nastetila pa je zamolio da ga danas malo napada.

Avatar firebird
firebird
13:32 01.09.2016.

Moramo priznati da je sposobna, iako toliko nepopularna i neuspjesna na izborima skoro je uspila zavladati preko Oreskovica . Da se ravnala po svjetonazoru (opus dei danas neoliberali i zagovornici krupnog kapitala, rasprodaje) Karamarko ne bi srusio vladu .Sad se zgadila i lijevima i desnima , gotova je.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:31 01.09.2016.

Markić glasnogovornica i izvršna osoba u OPUS DEI operativi. OPUS DEI =masonerija, masonerija = psihopatija.