Jacko pozvao glumce iz Harryja Pottera na svoj koncert

24.03.2009.
u 13:37
Pogledaj originalni članak

Mladi glumci iz filma Harry Potter pozvani su na koncert Michaela Jacksona, a ponuđene su im akreditacije za sva područja, uključujući i prostor iza scene i slično. I ne bi to bilo ništa neobično da ih nije pozvao sam Michael Jackson. Zlobnici su se već upitali - nisu li oni malo prestari za njega?

19-godišnji Daniel Radcliffe, 18-godišnja Emma Watson i 20-godišnji Rupert Grint dobili su tako priliku s povlaštenih položaja vidjeti nestrpljivo iščekivani koncert zvijezde za koju će mnogi reći da je potamnjela.
No, milijuni obožavatelja ne bi se složili s njima.

Jacko je, inače, veliki obožavatelj Harryja Pottera, knjiga i filmova. Izvor blizak Jacksonu rekao je da je Jacko bio u potpunosti očaran čarolijom romana JK Rowling.
- Priče o Harryju i njegovim prijateljima u knjigama oduševile su ga, sve ih je pročitao. On je i veliki obožavatelj filmova, sve ih ima kod kuće, a skuplja i suvenire vezane uz Harryja Pottera.

Nestašni vječiti dječak Michael navodno je jedan od rijetkih sretnika koji posjeduje cijenjeno prvo izdanje debitantskog romana "Harry Potter i Kamen mudraca", koji navodno vrijedi 10.000 funti (oko 100.000 kuna).

Ovo nije prvi put da Jackson pokazuje kako se divi mladim filmskim zvijezdama. S Macaulayom Culkinom postao je vrlo dobar prijatelj u 90-ima, kad je Culkin bio među najpopularnijim mladim glumcima na svijetu. (NaM)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr