LJETO POZNATIH Glumica Jelena Perčin provodi radno ljeto u Dubrovniku

Jelena Perčin: Kako spojiti posao i zadovoljstvo

Foto: import
Jelena Perčin: Kako spojiti posao i zadovoljstvo
08.08.2006.
u 17:02
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka glumica Jelena Perčin ovo ljeto ima pune ruke posla. I dok se mnogi bezbrižno kupaju i odmaraju uživajući na godišnjim odmorima, atraktivna brineta zauzeta je probama za novu predstavu. U sklopu Dubrovačkih ljetnih igara Jelena, rođena Dubrovčanka, zajedno s još dvanaest svojih kolegica priprema novu predstavu "Ptice hr", u režiji Paola Magellija - i već danima ne uspijeva predahnuti. No, nije joj, kaže, žao, jer je "atmosfera odlična i svi s nestrpljenjem čekaju premijeru".

 U predstavi je još i četvero muškaraca i oni se nekako nose sa svima nama. Ma zapravo nas gledaju u čudu jer s trinaest žena na okupu nije lako  smije se Jelena. Probe su dva puta dnevno, ujutro koreografske, a uvečer glumačke, pa je družina, u kojoj su, među ostalima, Lucija Šerbedžija, Dora Lipovčan, Barbara Nola, postala poput prave obitelji.

 Svakodnevno smo na kavicama u omiljenom kafiću Talir, nedavno smo bile i na koncertu Ede Maajke  priča 25-godišnja Jelena. A kad uspiju uhvatiti nekoliko slobodnih sati ipak naradije pobjegnu do obližnje plaže, gdje kratko, ali slatko kupanje i sunčanje, daju snagu za iscrpljujuće probe. Sama Jelena u trenucima odmora najradije bježi do male Buže, plaže koju jednostavno obožava. Također, posjećuje oca Zdravka, poznatog ugostitelja, koji na Lopudu, gdje je Jelena živjela i odrasla, vodi restoran.

Doduše, i to se rijetko događa, pa je mlada glumica u gotovo mjesec dana boravka u Dubrovniku more uspjela "okusiti" smo tri puta, a uza sve to uspjela je zaraditi i prehladu.
 Neki dan pokupovala sam cijelu apoteku kako bih što prije ozdravila. Sada pijem antibiotike i dobro se osjećam  tvrdi glumica.

To će se sasvim sigurno promijeniti kad joj ovih dana stigne dečko Christian, kojeg s nestrpljenjem očekuje i s kojim će u romantičnom Dubrovniku provesti nekoliko dana. Nakon radnog ljeta Jelenu očekuje isto takva jesen.

Poslije premijere predstave, koja će se održati 20. kolovoza, Jelena se vraća u Zagreb, gdje je očekuje snimanje novih nastavaka RTL-ove sapunice "Zabranjena ljubav" u kojoj tumači lik Ane, a potom, s članovima virovitičkog glumačkog kazališta i predstavom "Dug put kući" kreće - na put u Armeniju.

Pogledajte na vecernji.hr