Katie Holmes pozvala Zaharu i Shiloh na druženje sa Suri

13.03.2009.
u 18:17
Pogledaj originalni članak

Katie Holmes odlučila je razvijati socijalne vještine svoje kćeri Suri organiziranjem čajanke na koju su pozvane Angelina Jolie i njezine kćerke Zahara (4) i Shiloh (2).

- Katie obožava pripremati druženja u svojoj kući zbog čega je odlučila predložiti Angelini čajanku na kojoj će se sprijateljiti njihove djevojčice - otkrio je izvor.

- To je nešto što je oduvijek željela, ali zbog sigurnosnih razloga nikad nije pozvala niti jedno dijete u svoju kuću. Ali s poznatom djecom kao što su Zahara i Shiloh to neće biti nikakav problem - priznao je drugi izvor.

I Katie i Angelina zbog snimanja filmova trenutačno žive u New Yorku, a ideja o zajedničkom druženju mamama je pala na pamet u siječnju kada su se i upoznale na partyju nakon dodjele nagrada Golden Globe. Tom i Brad zajedno su glumili u "Intervjuu s vampirom" 1994. godine, ali nisu uspjeli zadržati kontakt.

- Od tog filma njihove karijere i društveni krugovi krenuli su u različitim smjerovima, tako da su se rijetko viđali. Ali na partyju su dugo razgovarali o svojoj djeci i odlučili upoznati djevojčice - rekao je poznanik obitelji Cruise.

- Suri je jako sramežljiva djevojčica. Kada je Tom i Katie odvedu u park da se druži sa svojim vršnjacima, ona se vrlo uporno drži 'zalijepljena' za njih, ne želeći ni sa kime razgovarati - tvrdi izvor blizak Cruiseovima.

(T.Ko)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr