Kolumna

Krava šarulja potjerala Čobankovića u šupu

Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
Krava šarulja potjerala Čobankovića u šupu
15.10.2011.
u 12:00
Ljutito govedo naganjalo je krupnog ministra u trk po dvorištu Ante Bošnjaka sve dok Čobanković nije pobjegao u šupu
Pogledaj originalni članak

Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade, ne boji se radnika Đakovštine, ali se zato uplašio obične domaće krave. Jutarnji je objavio niz fotografija na kojima ministar poljoprivrede pokušava pozirati pored šarulje Lene, ali se tome usprotivila rogata životinja. Ljutito govedo naganjalo je krupnog ministra u trk po dvorištu Ante Bošnjaka sve dok Čobanković nije pobjegao u šupu. Krava je tako postigla ono što seljacima nikako ne uspijeva. Natjerala ministra na povlačenje. A samo mu je pokazala rogove.

Više od ništa

Jambo sumirao politički vijek barba Luke

Stipe Gabrić Jambo, gradonačelnik Metkovića, kaže da iza Luke Bebića nakon “45 godina bavljenja politikom nije ostalo ništa”. Kako nije? Nekoliko kuća, stanova, maslinik, mandarine i haiku pjesma.

Ne, nije sukob interesa

Vlada počastila potpredsjednika ogromnim zemljištem

Ivan Domagoj Milošević, potpredsjednik Vlade za investicije, pobrinuo se da Vlada investira u njegov privatni posao vrijedan 230 milijuna eura, otkriva tjednik Forum. Privatna investicija trebala bi se realizirati na državnom zemljištu većem od pola milijuna četvornih metara koje će Vlada ovih dana ustupiti Dugom Selu, a lokalna samouprava će potom zemljište natječajem dodijeliti poduzeću čiji je suvlasnik Milošević. 
Potpredsjednik Vlade kaže kako ne vidi u tome sukob interesa “iako se ne bi čudio da ga netko s drukčijim razmišljanjem pronađe”. Naše je dakle demokratsko pravo da gledamo i razmišljamo kako hoćemo, a njegovo je pravo da radi što hoće. Doista nas više ništa ne treba čuditi.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
13:33 15.10.2011.

Posle višesatnog ispitivanja optužene krave, utvrđeno je da je ista Srpskog porekla i da je to pravi razlog napada na hrvatskog ministra. Krava Lena je na nacionalnoj osnovi napala jadnog hrvatskog domoljuba i ministra i njeno pravo ime Milenka otkriva da je puna mržnje želela da naškodi članu veoma ranjivog hrvatskog naroda. Šta reći...

Avatar seneka
seneka
16:04 15.10.2011.

Vlada počastila.. a gdje je Uskok ? Sigurno i on djeli 50/50..Banana..mad.

Avatar mf
mf
12:29 15.10.2011.

kako se zove Teslina krava?ŽARULJA!