Teorija i praksa

Blank_filmski inkubator organizira filmsku školu

Foto: arhiv Blank
Blank_filmski inkubator organizira filmsku školu
07.03.2013.
u 10:42
Produkt filmske škole će biti dva kratka filma, a najbolji scenariji razvijeni na filmskoj školi dobiti će priliku da budu napravljeni u Blankovoj profesionalnoj produkciji uz jaku mentorsku podršku
Pogledaj originalni članak

Neprofitna udruga Blank_filmski inkubator organizira veliku intenzivnu dvomjesečnu Filmsku školu koju će voditi nagrađivani mladi filmaši. 

Blankova filmska škola zamišljena je kao intenzivni dvomjesečni praktični program vođen od strane eminentnih mladih stručnjaka iz područja filmske djelatnosti. Nastavni program koncentrira se ponajviše na kratki film (igrani i dokumentarni). Program filmske škole  je zamišljen po sveobuhvatnom principu, odnosno svaki polaznik prolazi sve faze stvaralačkog procesa, ne limitirajući se na taj način u startu samo na jednu djelatnost. Kombinirajući teorijski i praktični pristup, polaznici ad hoc imaju priliku primijeniti naučeno te se osposobiti za samostalno filmsko stvaranje. Produkt filmske škole će biti dva kratka filma, a najbolji scenariji razvijeni na filmskoj školi dobiti će priliku da budu napravljeni u Blankovoj profesionalnoj produkciji uz jaku mentorsku podršku.

Filmska škola obuhvaća: Uvod u kratki igrani i dokumentarni film, scenarij, režiju, svjetlo i kameru, specijalne efekte, rad s glumcima, produkciju, montažu i posjet filmskom/tv setu.

Prijave se uz slanje prijavnice primaju  do 10. ožujka  e-mailom na info@blankzg.hr s naznakom za Filmsku školu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.