U zemlji krvi i meda

Fijasko u Beogradu: Film Angeline Jolie pogledalo tek 12 ljudi!

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Fijasko u Beogradu: Film Angeline Jolie pogledalo tek 12 ljudi!
23.02.2012.
u 22:21
Za razliku od glamurozne sarajevske i zagrebačke, beogradskoj premijeri filma "U zemlji krvi i meda" prisustvovalo je tek nekoliko ljudi.
Pogledaj originalni članak

Poslije premijera u Sarajevu i Zagrebu redateljski i scenaristički prvijenac Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda" prikazan je i u Beogradu, a kako prenose srbijanski mediji, premijera je doživjela fijasko jer je film došlo vidjeti tek nekoliko ljudi.

Prema pisanju telegrafa.rs, film poznate glumice pogledalo je svega 12 ljudi. Press pak ističe da je u kino dvorani bilo tek pet ljudi. Glamurozna premijera kakva je bila u Sarajevu i Zagrebu u Beogradu je očito izostala.

Telegraf.rs prenosi da je na prikazivanje "kontroverznog" filma u Srbiji stiglo i desetak novinara i fotoreportera, a komentari publike su uglavnom bili negativni. Od dvanaest gledatelja koji su kupili karte, njih troje je napustilo dvoranu usred filma "rezignirani radnjom filma". Zbog nasilja u filmu, tijekom prikazivanja filma u dvorani su se mogli čuti, kako prenosi telegraf.rs, zvuci negodovanja, a pojedinci su okretali glavu kako bi izbjegli gledanje scena ubijanja i silovanja. Malobrojna publika zamjerila je i loše nasnimljene dijaloge između glavnih glumaca.

>>A. Jolie: Iskustvo rata pomoći će Hrvatima da razuimiju poruku filma

Inače, Angelina Jolie još je na premijeri u Sarajevu izjavila da neće doći na beogradsku premijeru. 

– Ako dođem u Beograd, to će rasplamsati strasti. Ne osjećam se dobrodošlom u ovom trenutku – rekla je Jolie prije tjedan dana.

Film "U zemlji krvi i meda" koji nije najbolje prošao na blagajnama svjetskih kinodvorana u prva dva dana u Hrvatskoj je vidjelo 7250 ljudi.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr