U zemlji krvi i meda

Film Angeline Jolie u prva dva dana u Hrvatskoj vidjelo 7250 ljudi

Foto: arhiva VL
Film Angeline Jolie u prva dva dana u Hrvatskoj vidjelo 7250 ljudi
20.02.2012.
u 15:59
Svi žele vidjeti priču koja prikazuje nevjerojatnu emocionalnu, moralnu i fizičku cijenu koju rat naplaćuje pojedincima, kao i posljedice nedostatka političke volje za intervencijom u društvo u sukobu
Pogledaj originalni članak

Čak 7250 gledatelja u samo dva dana pogledalo je redateljski i scenaristički prvijenac Angeline Jolie film „U zemlji krvi i meda“.

Slavna oskarovka i jedna od najpopularnijih svjetskih glumica osobno je hrvatskoj publici predstavila svoj film u petak 17. veljače u CineStaru Arena, u organizaciji Blitz Film i Video distribucije, a njen je dolazak očito bio dovoljan da se prošli vikend doslovno traži ulaznica više za svaku projekciju. Film „U zemlji krvi i meda“, koji nije najbolje prošao na blagajnama svjetskih kinodvorana, u regiji očito ima sasvim drugo značenje. Svi žele vidjeti priču koja prikazuje nevjerojatnu emocionalnu, moralnu i fizičku cijenu koju rat naplaćuje pojedincima, kao i posljedice nedostatka političke volje za intervencijom u društvo u sukobu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar bok
bok
17:17 20.02.2012.

@cucukstana, kad ga ne zele pokazati RSerpskoj mozda i nije tako los kako mislis?

BE
bepe_
17:19 20.02.2012.

Tema filma je već isfurana, ali ne more biti isfurana koliko svit more biti naivan kako kod nas, tako još više pogotovo u Bosni. Film je nastao u nedostatku inspiracije, užasan je, katastrofalan, jeftin, i ništa se neće humano s njim ni postići, nego će biti obratno, dovesti će do novih verbalnih sukoba i previranja u ionako nestabilnoj i podijeljenoj BiH, film je samo nadolijevanje ulja na vatru, i zato podržajem odluku o ne prikazivanju filma u Republici Srpskoj. \"Sasvim nepotreban film\", možda bi to bio najprikladniji naziv filma!!!

CU
cucukstana
16:36 20.02.2012.

Pa vjerujem da Bosnjaci koji zive u Hrvatskoj hrle da vide ovaj film i nesto malo domoljuba.U Americi je vidjelo 35 000 ljudi,a u Njemackoj film zaista nikoga ne zanima.Ne znam zasto bi velika kina prikazivala film koji nece niko da gleda?