Iako je najavljivao suprotno, 50 cent nastavlja se baviti glazbom

Foto: import
Iako je najavljivao suprotno, 50 cent nastavlja se baviti glazbom
12.11.2007.
u 12:59
Pogledaj originalni članak

Nakon što je na top-ljestvicama izgubio bitku s Kanye Westom, reper 50 cent tvrdi da se ne namjerava prestati baviti glazbom te da je u životu uvijek bio borac. Time je opovrgnuo svoje navode uoči izlaska posljednjeg albuma, kada je rekao da će se prestati baviti svojom profesijom ako Kanye West proda više albuma od njega.

Albumi su na tržište izašli isti dan, a Kanye je, naravno, prodao puno više kopija od 50 centa. To je bilo realno očekivati jer Westovi singlovi u posljednje vrijeme kod publike prolaze puno bolje od onih koje izdaje 50 cent.

Nakon spoznaje da je izgubio bitku, 50 cent je odlučio pobiti svoje prijašnje izjave, pa ovih dana govori da nikad nije rekao kako će odustati od repanja.

Naprotiv, 50 cent je već objavio nove datume svoje turneje, rekavši da je gotovo nemoguće umiroviti repere jer oni su pravi borci i ne odustaju tako lako.

"Svi reperi misle da su najbolji i samo čekaju da drugi potvrde njihovo mišljenje. Kad se to jednom dogodi, oni se stalno vraćaju na scenu, nemoguće ih je s nje maknuti", kaže 50 cent koji 3. prosinca nastupa u zagrebačkom Domu sportova.

(A.Be.)

Pogledajte na vecernji.hr