Jen pobijedila Brada: “Marley & Me” zaradio više od Benjamina Buttona

29.12.2008.
u 21:27
Pogledaj originalni članak

Jennifer Aniston zadovoljno trlja ruke i ne skida zločesti osmijeh s lica, a za to ima i jako dobar razlog. Njen novi film “Marley & Me” zasjeo je na prvo mjesto američkog box officea kao film s najvećom zaradom u prvom vikendu prikazivanja. U isto vrijeme u kinima je počeo igrati i “The Curious Case Of Benjamin Button” s Bradom Pittom u glavnoj ulozi koji je završio na trećem mjestu. Dovoljan razlog da Jen napokon bude sretna.

U prvom danu prikazivanja komedija “Marley & Me”, u kojoj Aniston glumi uz Owena Wilsona, zaradila je 14,6 milijuna dolara, a preko vikenda još 37 milijuna, dakle ukupno više od 51 milijuna. Fantastična drama o neobičnom čovjeku Benjaminu Buttonu prvog je vikenda skupila svotu od 39 milijuna dolara što joj je donijelo treće mjesto na box officeu.

“Tampon zonu” između dvoje bivših supružnika zauzela je fantastična komedija “Bedtime Stories” s Adamom Sandlerom i Keri Russell u glavnim ulogama koja zasad teži 28,1 milijuna dolara, dok se “Valkyrie”, posljednji filmski uradak Toma Cruisea našao na četvrtom mjestu sa zaradom od 21,5 milijuna dolara.

(K.B.)

Pogledajte na vecernji.hr