koncert

Klapa Libar nastupa u klubu Sax! i promovira novi singl "Kapi"

Foto: PIXSELL
Klapa Libar nastupa u klubu Sax! i promovira novi singl "Kapi"
14.02.2012.
u 13:10
Izvest će i već objavljene hitove s nadolazećeg albuma "Kukalo“ i "Glasnije“ te hit "Dite“, prvi Librov autorski singl koji je na YouTubeu dosad pogledalo gotovo 300 tisuća ljudi
Pogledaj originalni članak

Klapska skupina Libar ponovno nastupa u zagrebačkom klubu Sax! u subotu 18. veljače od 22 sata. Bit će to posljednji zagrebački koncert prije izlaska novog albuma.

Libar je deseteročlana skupina koja se, zahvaljujući svojim originalnim obradama rock-skladbi u klapskoj tradiciji uspjela probiti na domaćoj glazbenoj sceni. Kao i na svojim prethodnim koncertima u Saxu, Libar će publici otpjevati bogat i raznolik repertoar – Depeche Mode, Muse, Red Hot Chili Peppers, Talking Heads, Haustor, Denis & Denis... Osim toga zagrebačka publika prva će imati priliku premijerno čuti novi singl "Kapi“ s nadolazećeg autorskog albuma.

Pjesma "Kapi“, kažu izvođači,  "…himnički je optimistična, harmonijski bogata i energetski nabijena pjesma hitoidnog refrena kao i sve ostale pjesme s našeg albuma. Izvodi se u muškom peteroglasju s prokomponiranom instrumentalnom podlogom, temeljenoj na snažnoj ritam-sekciji i gitarskom aranžmanu.“ Po svemu sudeći, Librov novi album, koji će izaći ovoga proljeća, jedinstveni je projekt u Hrvatskoj, ali i u svijetu – koliko je poznato nitko nikada nije izveo svoj studijski materijal uz svirku peteročlanog rock-banda aranžiran u bloku pet ravnopravnih i potpuno harmoniziranih vokalnih dionica.

Na koncertu u Saxu Libar će izvesti i već objavljene hitove s nadolazećeg albuma "Kukalo“ i "Glasnije“ te hit "Dite“, prvi autorski singl Libra i višestruko nagrađivanu pjesmu koja je svoju vizualnu dimenziju dobila u spotu – dosad ju je na YouTubeu pogledalo gotovo 300 tisuća ljudi.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.