Koncert

Koncert grupe Libar u Saxu

Foto: arhiv Libar
Koncert grupe Libar u Saxu
01.03.2013.
u 13:46
Bit će to njihov prvi live by request koncert. Live by request znači da Libar poziva sve fanove da na bilo način sastave svoju listu favorita; bilo autorskih pjesama, bilo obrada te da svoje želje šalju na Librove adrese.
Pogledaj originalni članak

Nakon uspješnog osvajanja Tvornice kulture u studenom prošle godine pred gotovo 1400 posjetitelja, grupa Libar vraća se u Zagreb na „mjesto zločina“ odakle je priča o Libru i krenula. U klubu Sax u subotu 9. ožujka priredit će svoj prvi povijesni live by request koncert, ali ovog puta za 350 najbržih fanova. Librovci su posljednjih nekoliko mjeseci naporno radili, priređivali mnogobrojne uspješne koncerte izvan Zagreba, a interes za njihovim gostovanjima sve je veći što dokazuju učestali upiti iz inozemstva te Hrvatske.

Nakon uspješnih koncerata u Saxu koje su ove zime priredili Rambo Amadeus, Elemental ili Nola piano, Librov koncert bit će još jedna prilika za publiku da bude u neposrednoj blizini odličnih izvođača, ali to nije jedina posebnost ovog koncerta... Ovo će biti i njihov prvi, povijesni live by request koncert. Live by request znači da Libar poziva sve fanove da na bilo koji raspoloživ način sastave svoju listu Librovih favorita; bilo autorskih pjesama, bilo obrada te da svoje želje šalju na Librovu Facebook-stranicu, zovu telefonom, pišu mailove, naručuju pjesme na radiju, viču najglasnije i Libar će tim glazbenim zahtjevima udovoljiti na svirci u Saxu.

U Saxu napominju da će u prodaju biti pušteno 350 ulaznica; pretprodajna cijena iznosi 40 kuna, a na ulazu će iznositi 50 kuna (ako ih ostane). Pretprodaja kreće 1. ožujka u 20 sati na blagajni kluba.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.