samo uz večernji

Najveće zvijezde svijeta ekskluzivno govore za Kulturu

Foto: VL
Najveće zvijezde svijeta ekskluzivno govore za Kulturu
21.04.2012.
u 10:00
Novi broj prepun je svjetskih zvijezda. Naše čeliste Luku Šulića i Stjepana Hausera popeli smo na krov Zagreba, jer veliki ih koncert u Areni vodi ravno na krov svijeta.
Pogledaj originalni članak

Kada izlazi nova Kultura? Pitanja sada već stižu na e-mail Večernjakove rubrike, ali i na mobitele njenih novinara! Odgovor glasi: zadnji četvrtak u mjesecu, dakle u četvrtak, 26. travnja. Kultura je na kioscima uz Večernji list za samo tri kune. A novi broj prepun je svjetskih zvijezda. Naše čeliste Luku Šulića i Stjepana Hausera popeli smo na krov Zagreba, jer veliki ih koncert u Areni vodi ravno na krov svijeta. Ekskluzivno za Kulturu novu sezonu Metropolitana najavljuje Anna Netrebko, zasigurno najljepša operna diva današnjice, koju ćemo uskoro moći slušati u Ljubljani. Usto, Kultura donosi priču o devetnaestogodišnjem usponu i padu Porina te o kućama umjetnosti i turizma u kojima Hrvatska sada ima svoje predstavnike među svjetskom elitom.

Čitatelje čeka i ulomak iz novog romana Daše Drndić “Belladona”, obilje recenzija i detalja, kulturni vodič kroz svibanj. Otkrivamo i u čemu je čar kratke priče. Naime, uoči Festivala kratke priče, koji se u svibnju održava u Zagrebu i Pazinu, za Kulturu govore najveći svjetski književnici, autori slavnih priča.

Bili smo i na snimanju novog filma Vinka Brešana “Svećenikova djeca”, a naš ovomjesečni specijalni gost je Dražen Siriščević kojega smo odveli na rock koncert.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.