hrt

Napokon emisija o rock-kulturi

Foto: PIXSELL
Napokon emisija o rock-kulturi
09.02.2012.
u 15:50
Obećavajuću prvu epizodu “Ružione” otvorila je anketa provedena među hrvatskim glazbenicima, s jednostavnim pitanjem – kakva je emisija potrebna Hrvatskoj televiziji?
Pogledaj originalni članak

Hrvatska televizija predstavila je novu emisiju “Ružiona”, prvu nakon dugo vremena u cijelosti posvećenu domaćoj rock-kulturi.

Obećavajuću prvu epizodu “Ružione” otvorila je anketa provedena među hrvatskim glazbenicima, s jednostavnim pitanjem – kakva je emisija potrebna Hrvatskoj televiziji? Kao odgovor na njihove vapaje, imputirali su takvim prilogom, pojavila se "Ružiona", u čijem smo prvom dijelu gledali predstavljanje benda Kawasaki 3P, a potom su se zaredali prilozi o novitetima na domaćoj rock-sceni.

I zaista, dobro je što je HRT napokon poslušao glazbenike i publiku željnu emisija kakve smo nekad imali, a koja će, umjesto o novoj haljini neke pop-zvijezde, govoriti gdje se isplati izaći ili koji CD kupiti. Bilo bi još ljepše da nacionalna televizija za tu emisiju izdvoji neki malo bolji termin, barem prije ponoći, jer u idućoj emisiji bend-domaćin će biti The Bambi Molesters, a specijalni gost Chris Eckman, frontmen grupe The Walkabouts!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.