PREMIJERA

Nova predstava Franke Perković prema drami Vedrane Klepice

Foto: arhiva
Nova predstava Franke Perković prema drami Vedrane Klepice
23.04.2012.
u 15:38
Nova produkcija kazališne skupine KUFER, drama Vedrane Klepice u režiji Franke Perković premijerno će se predstaviti u kafiću “U dvorištu” u Ulici Jurja Žerljavića u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Nova produkcija kazališne skupine KUFER, drama pod naslovom “Nebo je sivo i vidi se ispušni dimnjak nekog tvorničkog postrojenja” Vedrane Klepice u režiji Franke Perković premijerno će biti predstavljena u kafiću “U dvorištu” u Ulici Jurja Žerljavića u Zagrebu.

Vedrana Klepica pripadnica je beskompromisne mlade generacije dramatičara sa zagrebačke Akademije, čiji su tekstovi dosad predstavljeni od Singapura do Australije, a u Hrvatskoj je surađivala s redateljicom Helenom Petković, festivalom Eurokaz, kolektivom Bacači sjenki, koreografkinjom Andrejom Široki i drugim umjetnicima.

U Klepičinoj novoj predstavi igraju mladi glumci Romano Nikolić, Milica Manojlović, Dado Ćosić i Hrvojka Begović, a producentica je agilna Ana Sikavica.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.