posmrtni ALBUM

Novi album Amy Winehouse izlazi u prosincu

Foto: Pixsell
Novi album Amy Winehouse izlazi u prosincu
31.10.2011.
u 16:38
Treći album prerano preminule legende sadržavat će ukupno 12 pjesama i bit će objavljen u prosincu pod nazivom ''Lioness: Hidden Treasures''.
Pogledaj originalni članak

Posmrtni album Amy Winehouse objavit će Islands Records, a većinu materijala trebale bi sačinjavati njezine dosad neobjavljene snimke. Naći će se tu i poneki stari hit u novom, alternativnom ruhu kao i neke ranije napisane pjesme koje nisu pronašle svoje mjesto na prethodna dva albuma.

Produkciju i ovog puta potpisuju Amyni najbliži suradnici i prijatelji, Mark Ronson i Sallam Remi koji su tjednima nakon njezine smrti preslušavali posljednje studijske snimke koje je Winehouse snimila.

Mitch Winehouse, otac preminule zvijezde, izjavio je da obitelj 100 posto stoji iza ovog projekta te dodao kako izlazak ne bi podržali da se i sami nisu uvjerili u kvalitetu uratka.

Na albumu će se naći i duet s Tonyjem Bennettom, ''Body&Soul'', a najavljeno je da će izdavač od svakog prodanog primjerka u Velikoj Britaniji donirati po jednu funtu zakladi za problematičnu djecu koja nosi ime obožavane dive.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DO
Dondo
23:34 31.10.2011.

Žena slomljena srca ... Da li je moglo završiti drukčije ?

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:08 02.11.2011.

Klasicna nekrofilija diskografske industrije, uskoro ce box setovi i neobjavljeni demoi. Valja to bojkotirati