Lisinski

Oliver i Zagrebačka filharmonija za jedinstven glazbeni užitak

Oliver i Zagrebačka filharmonija za jedinstven glazbeni užitak
28.05.2010.
u 23:15
Nakon prvog koncerta u petak, Oliver Dragojević i Zagrebačka filharmonija kojom dirigira Alen Bjelinski ponovno su na sceni dvorane Lisinski večeras u 20 sati
Pogledaj originalni članak

Ponekad zaglušeni elektrikom i elektronikom te svim čudima produkcijske tehnike zaboravljamo kako treba zvučiti prava glazba. Sjajan podsjetnik sinoć nam je, u prepunom KD-u Vatroslav Lisinski, pružila Zagrebačka filharmonija pod dirigentskom palicom Alena Bjelinskog prateći Olivera Dragojevića.

Odličan izbor velikih hitova u još boljoj orkestraciji iznova je istaknuo glas pjevača koji, kako godine prolaze, postaje sve “potrošeniji” i savršen. Čak i kada pjeva velikog Sinatru. No, i bez Olivera, dojmljiv je bio dio u kojem su filharmoničari odsvirali neke od najljepših pjesama Zdenka Runjića.

Bila to jednostavno – lijepa glazba. Ponovno je možete čuti večerras u 20 sati  kada su Zagrebačka filharmonija i Oliver ponovno zajedno, u Lisinskom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RE
returnofTito
17:35 27.05.2010.

Drugi Oliverov koncert bez struje u Lisinskom bit će održan u nedjelju. Nije vrag da je bankrotiro na Londonskom koncertu, pa sad nema ni za struju? PLJUC!

SP
splitskaljeta
23:29 29.05.2010.

Postali su rijetki koncerti Olivera Dragojevića i Tereze Kesovije u LISINSKOM, oni više nastupaju u PARIZU u OLYMPIJI i Sloveniji.