Zabava počinje

Plan B zapalit će prvi dan INmusic festivala!

Foto: arhiva
Plan B zapalit će prvi dan INmusic festivala!
27.06.2012.
u 16:21
Službena svirka trajat će od pet popodne do pet ujutro, a u međuvremenu zabava seli u festivalski kamp
Pogledaj originalni članak

Četvrtak, 28. lipnja, mnogi već mjesecima imaju upisan u kalendar kao datum početka INmusica, našeg najvećeg festivala rock-glazbe, koji će se i ove godine održati na zagrebačkom Jarunu.

Nulti dan festivala već od 18 sati donosi brojne DJ setove i popratne programe. Atmosferu na World stageu razigrat će frenetični duo Reptile Youth, čiji nastup počinje oko 20.30 sati, a pola sata poslije na glavnu se pozornicu penje jedna od najvećih zvijezda ovogodišnjeg festivala – britanski reper i glumac Plan B.

Okupljali se tri puta

Nakon njega će pozornicu preuzeti Gorillaz Sound System, četveročlani sastav koji izvodi najveće hitove Gorillaza praćen ogromnim projekcijama, što se najavljuje kao nastup večeri.

Službeni glazbeni program na manjim festivalskim punktovima trajat će do pet sati ujutro, a već u 17 sati idući dan počinje novi glazbeni ciklus na 11 različitih lokacija.

Najveća atrakcija drugog dana sigurno su ludi gipsy punkeri Gogol Bordello, čiji će nastup početi u 21.15 sati, nakon kojih će pozornicu preuzeti legendarni britanski New Order, po treći put okupljen prošle godine.

Na nedjeljnom vrhuncu INmusica nastupit će švedska petorka Mando Diao te nakon njih domaćoj publici omiljeni hitmejkeri Franz Ferdinand, uz čije ćemo se akorde oprostiti od glavne pozornice

Za najizdržljivije

Za one najizdržljivije, tulum će ponovno trajati do zore. A nakon toga ostaje samo odmor i prikupljanje novca za iduću godinu festivala.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.