HNK Split

"Pritisci moje generacije" nisu oduševili splitsku publiku

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
"Pritisci moje generacije" nisu oduševili splitsku publiku
24.05.2013.
u 23:04
Na velikoj sceni HNK Split praizvedena je drama "Pritisci moje generacije" mladog autora Dina Pešuta
Pogledaj originalni članak

Na velikoj sceni HNK Split praizvedena je večeras drama "Pritisci moje generacije" mladog autora Dina Pešuta koji je to djelo napisao kada je imao samo 20 godina u režiji Same M. Streleca.

Premijerna splitska publika vrlo je je podijeljenja glede predstave koja, kažu mnogi, i nije baš zaslužila da bude izvedena na velikoj sceni nacionalne kazališne kuće. Premda su se mnogi prepoznali u problemima mlade, ali i starije generacije, jer njihovi su problemi premreženi, mnogi ističu kako je predstava površna.

Mladi Splićani uvjereni su kako tema baš i nije pogođena za mladu generaciju i kako se više odnosi na tzv. zlatnu mladež. Glumci su uglavnom uspješno odigrali uloge, naročito Ana Franić, koja je prvi put igrala u splitskom teatru.

Pohvale su zavrijedili Bruna Bebić, Pere Eranović i Vicko Bilandžić.

 

>>"Pritisci moje generacije" izravno i na internetu

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.