Završen prvi Brač Film Festival

Publika dansku 'Lunu' proglasila najboljim filmom

Foto: Brač Film Festival
Publika dansku 'Lunu' proglasila najboljim filmom
10.08.2015.
u 16:14
Na prvom Brač Film Festivalu unutar tri festivalska dana prikazano je ukupno 14 filmova, na tri lokacije, od jutarnjih projekcija za djecu, preko kratkometražnih uradaka mladih filmaša do nagrađivanih igranih filmova.
Pogledaj originalni članak

Pred više od 250 posjetitelja u Ljetnom kinu u Supetru na Braču, projekcijom filma „Bit ćemo prvaci svijeta", redatelja Dragana Bajića svečano je zatvoren prvi Brač Film Festival. Prema glasovima publike najbolji kratkometražni film je „Luna", redateljice i scenaristice Sofie Bergstein te scenarista Fredrika Scheldea. Direktor festivala Bruno Mustić redateljici i scenaristu uručio je diplomu BFF-a te čestitao, a mlada danska redateljica publici se zahvalila na glasovima te festivalskoj organizaciji na dobro odrađenom poslu.

– Vrlo smo počašćeni ovom nagradom. Ovo nam je bila premijera filma i prva nagrada ikada. Hvala vam na tome. Drago nam je što smo dio ovoga projekta – kazala je Sofie Bergstein.

– Najveća hvala svim ljudima u organizaciji koji su neumorno radili godinu dana na ovome projektu. Posebna i velika hvala našim dragim i vrijednim volonterima – kazao je Bruno Mustić. Na prvom Brač Film Festivalu unutar tri festivalska dana prikazano je ukupno 14 filmova, na tri lokacije, od jutarnjih projekcija za djecu, preko kratkometražnih uradaka mladih filmaša do nagrađivanih igranih filmova. 

>> Dupla doza filmova i novih 500 sjedećih mjesta za 7. SSFF!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.