Diskografija

Radiohead dan ranije pustio u prodaju novi album King Of Limbs

Radiohead dan ranije pustio u prodaju novi album King Of Limbs
18.02.2011.
u 13:44
Prvi komentari fanova i nekih glazbenih novinara govore da se radi o novom "materijalu od 5 zvjezdica", ali i da su ovoga puta otišli dalje od gitarskog rocka čak u odnosu na iskorak koji su napravili albumom "Kid A"
Pogledaj originalni članak

Posve neočekivano, ako kod Radioheada više išta može biti očekivano, njihov najnoviji album "The King Of Limbs" pojavio se u internetskoj prodaji dan ranije nego što je bilo najavljeno. Downloadanje albuma bilo je najavljeno za subotu, 19. veljače, ali "skidanje" je moguće već od danas. 

U ovom trenutku još nema službenih kritika, ali prvi komentari fanova i nekih glazbenih novinara govore da se radi o novom "materijalu od 5 zvjezdica", ali i da su ovoga puta otišli dalje od gitarskog rocka čak u odnosu na iskorak koji su napravili albumom "Kid A"

Na albumu se nalazi osam pjesama:

1) Bloom
2) Morning Mr Magpie
3) Little By Little
4) Feral
5) Lotus Flower
6) Codex
7) Give Up The Ghost
8) Separato

Kao što smo već izvijestili, album je moguće naručiti na dva načina: kao tzv. prvi novinski album i isključivo digitalni oblik. Nitko još nije shvatio što znači "novinski album“, ali što god to značilo, paket sadrži sljedeće fizičke proizvode: vinil, CD, nekoliko stotina velikih i malih umjetničkih radova... Budući da će se taj paket slati na adrese naručitelja tek 9. svibnja, oni koji se odluče na tu varijantu mogu već u subotu skinuti i svoju kopiju albuma. Cijena paketa iznosi 36 eura, odnosno 39 eura, ovisno o tome jeste li se odlučili za skidanje u mp3 obliku ili wavu. Oni koji su zainteresirani isključivo za skidanje, mogu nabaviti komprimiranu mp3 verziju po cijeni od 7 eura, a wav (puna CD kvaliteta) za jedanaest eura.

Detaljne informacije i možete dobiti na stranici: http://www.thekingoflimbs.com , a tamo možete i skinuti album.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.