Koncert u KD Lisinski

Rufus Wainwright u travnju 2014. u Zagrebu

Foto: Pixsel
Rufus Wainwright u travnju 2014. u Zagrebu
11.12.2013.
u 16:30
Ovog nam puta stiže u sklopu turneje na kojoj će promovira svoj novi album ‘’Vibrate: The Best of Rufus Wainwright’, solo uz klavir
Pogledaj originalni članak

Ako ne slušate klasiku, a nikada niste čuli Rufusa Wainwrighta tada ne znate što je savršeno čisto otjepvani ton. Prilika da ispravite stiže uskoro - 2. travnja on je u KD Vatroslava Lisinskog. On slovi za jednog od najinovativnijih i najtalentiranijih glazbenika današnjice, a stiže nam u sklopu turneje na kojoj će promovira svoj novi album ‘’Vibrate: The Best of Rufus Wainwright’’, koji uskoro izlazi.Rufus Wainwright je bez sumnje jedan od najvećih pjevača, skladatelja i izvođača svoje generacije, a već smo ga imali prilke čuti prošlog ljeta na taraci Revelina u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara.

On je izvođač kojeg definitivno treba slušati uživo, jer poznat je i po svojim iznimnim koncertima. I ovog puta dolazi kao solo izvođač - sam na sceni uz klavir ili s gitarom u ruci.Ulaznice za koncert Rufusa Wainwrighta u Zagrebu, u prodaju kreću od petka, 13. prosinca 2013. (br)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.