Koncert

Tribute to Rolling Stones: Telefon Blues Band i gosti

Foto: arhiv Menart
Tribute to Rolling Stones: Telefon Blues Band i gosti
20.02.2013.
u 12:07
Članovi Telefon Blues Banda svoje su karijere gradili u sastavima koji su ostavili utisnuli dubok pečat u domaćoj rock sceni - Time, Nirvana, Srebrna krila - oni dobitnici brojnih priznanja i nagrada Porin, Status, MM Fender, Crni Mačak...
Pogledaj originalni članak

U subotu 23. veljače u Vintage Industrial Baru slavi se 50 godina najveće rock grupe svih vremena. Koncert  Tribute to Rolling Stones \'It\'s Only Rock\'n\'Roll\' odsvirat će : Telefon Blues Band i njihovi gosti: Srđan Jug, Ervin Baučić, Branko Požgajec i Jurica Leikauff.

Istinske legende hrvatskog rocka, Telefon Blues Band već su više od 25 godina prisutni na klupskoj blues&rock sceni, Open Air koncertima, Blues & Jazz festivalima u zemlji i inozemstvu,  a lovili smo ih i u brojnim emisijama Hrvatske televizije. Članovi Telefon Blues Banda svoje su karijere gradili u sastavima koji su ostavili utisnuli dubok pečat u domaćoj rock sceni - Time, Nirvana, Srebrna krila - oni dobitnici brojnih priznanja i nagrada Porin, Status, MM Fender, Crni Mačak... Program u povodu 50. obljetnice The Rolling Stonesa dobra je prilika za poslušati kako vrijeme ne šteti rocku ni rock muzičarima.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.