nova magija

Ulaznice za Festival novog cirkusa u prodaji

Foto: arhiva
Ulaznice za Festival novog cirkusa u prodaji
05.10.2012.
u 11:52
Nova magija, ili magie nouvelle, novi je izvedbeni žanr koji stare iluzionističke tehnike i poznavanje ljudske percepcije kombinira s novim tehnologijama i novom dramaturgijom
Pogledaj originalni članak

Ulaznice za Festival novog cirkusa koji 24. listopada starta na novozagrebačkoj Sceni Travno, puštene su u prodaju. Stoje od 60 do 160 kuna, a može ih se pribaviti na pretprodajnim mjestima u Zagrebu – Dancing Bear – Gundulićeva 7, Octopus – Gundulićeva 37 ili putem bankovne uplate (upute na www.cirkus.hr).

Festival novog cirkusa u svom osmom izdanju, koje se ove godine proteže od listopada do prosinca, predstavlja novomagijske umjetnike. Nova magija, ili magie nouvelle, novi je izvedbeni žanr koji stare iluzionističke tehnike i poznavanje ljudske percepcije kombinira s novim tehnologijama i novom dramaturgijom. Osim gostujućim predstavama, organizator Mala performerska scena predstavit će žanr i serijom predavanja te radionicom mentalističkih tehnika Kurta Demeya.

Do 22. listopada moguće je kupiti i komplet ulaznica za osam predstava i završni festivalski party s neograničenom konzumacijom pića, za svega 560 kuna. Valja istaknuti kako zbog specifičnih tehničkih zahtjeva pojedinih predstava u prodaju nisu pušteni puni kapaciteti gledališta, tako da neke od gostujućih produkcija može vidjeti svega 40 ili 150 ljudi. Posebno se to odnosi na predstave u prvom, uvodnom dijelu programa: „Le Soir des Monstres“ francuskog krotitelja objekata Etiennea Saglioa te „From the Dark“ čileanskog iluzionista Juana Estebana Varele koji stvara magiju za slijepe osobe. Zbog iznimno ograničenog kontingenta ulaznica, zainteresirana publika upućuje se na što raniju kupnju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.