NAGRADNA IGRA

Vecernji. hr dijeli karte za Kočani orkestar

Vecernji. hr dijeli karte za Kočani orkestar
23.11.2009.
u 16:28
Vrhunska romska glazbena atrakcija Kočani orkestar Bilenta Salieva iz Makedonije gostuje u subotu, 28. studenoga u Tvornici kulture. Na prvom gostovanju u Hrvatskoj publiku su osvojili za sva vremena.
Pogledaj originalni članak

Vrhunska romska glazbena atrakcija Kočani orkestar Bilenta Salieva iz Makedonije gostuje u subotu, 28. studenoga u Tvornici kulture.

Dolazak ovoga proslavljenog Balkan gypsy brass benda znači pravu uživanciju za sve one koji vole ples i pjesmu u uvijek dobro raspoloženom društvu.

Na svome prvom gostovanju u Hrvatskoj kada su publiku osvojili za sva vremena, Kočani orkestar je bio pod vodstvom Ismaila Salieva, a sada su dobili novo vodstvo u liku Bilenta, Ismailova sina, čije sviračko iskustvo vješto koordinira trubače u skladnu ritmičku mašineriju koja tjera na ples.

Kočani orkestar postao je prava koncertna atrakcija te jedna od najcjenjenijih romskih postava predstavnika svoje glazbene tradicije.

Do sada su snimili pet albuma: "A Gypsy Brass Band", "L'orient est rouge", "Gypsy Mambo", "Alone At My Wedding" i "The Ravished Bride" - izdan krajem prošle godine.

Vecernji.hr daruje dva puta po dvije karte za navedeni koncert, a dvoje najbržih osvojit će karte. Sve što trebate jest poslati svoje podatke na e-mail: nagradna_igra@vecernji.net (u predmetu napisati končani orkestar).

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.