NAGRADNA IGRA

Vecernji.hr dijeli ulaznice za večeri stand up komedije

Foto: arhivska fotografija
Vecernji.hr dijeli ulaznice za večeri stand up komedije
09.11.2009.
u 13:38
Slijede tri večeri stand up komedije i to na tri različite lokacije. Prvu će večer nastupiti samo Ivan Šarić, a druge dvije večeri publiku će štosevima zabavljati skupina komičara.
Pogledaj originalni članak

U utorak 10. studenoga u Movieplexu Kaptol centra u sklopu programa "One man show" nastupit će Ivan Šarić. Taj će komičar kao pripadnik novog vala stand up komičara, tvrde organizatori, oduševiti publiku i jednom verzijom britkog britanskog humora Eddieja Izzarda i Monty Pythona uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Dalmaciji i oko nje.

No, to nije sve što se komedije tiče, 11. studenoga u srijedu u Movie pubu bit će održan program "Komedija s nogu", a na pozornicu će izaći Ivan Šarić, Pedja Bajović koji se obračunava s horoskopom, Crkvom i televizijom, Domagoj Pintarić koji se svađa s umirovljenicima i ostatkom svijeta, Dapach gazi po televizijskim voditeljicama i dok Zoky piše pismo Violeti, Marko Petar Orešković to radi "sa strane".

Ni to nije sve, naime 2. studenoga u četvrtak u MMC-u Studio planiran je program "Studio smijeha uz malo grijeha" iste ekipe. Večernji.hr u suradnji sa stranicom StandUpKomedija.hr ovom prilikom dijeli dva puta po jednu ulaznicu za svaku od večeri stand up komedije. Sve što trebate jest poslati svoje podatke na e-mail nagradna_igra@vecernji.net i u predmet napisati "stand up" i datum koji ste izabrali za uživanje u stan up komediji.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.