Vlada Divljan otkrio nam je što priprema za publiku u zagrebačkoj
Tvornici gdje 14. veljače gostuje sa svojim sastavom Nevladina
organizacija.
• Kakav ste repertoar pripremili za
zagrebački nastup na Valentinovo?
Krenut ćemo od Idola, pa dokle stignemo. Izvest ćemo i nekoliko pjesama
koje nikada prije nismo izvodili, možda padne i neka nova, tko zna...
Otkrit ću vam i da će početak koncerta biti unplugged. U Zagrebu nikada
dosad nismo tako svirali, a onda polako dižemo napon, zajedno s
publikom, do usijanja!
• Čini se da između vas i zagrebačke
publike postoji posebna emotivna veza.
Zagreb je grad u kojemu je na neki način počela moja karijera, poslije
Kulušića su Idoli postali idoli. Sve ploče, od 1981. do 1985., objavili
smo za Jugoton, neke su i snimljene u Zagrebu, a tijekom 1986., dok sam
radio sa Le Cinema u Zagrebu sam živio mjesecima. U njemu sam stekao
prijatelje za cijeli život... Nastavim li, bit će patetično, bolje da
to ostavim za recitaciju na kraju “Malene”.
• Pripremate li novi projekt?
- Gotovo sam stalno u studiju, jer često radim filmsku glazbu. A tu i
tamo padne i neko kazalište. (žvu)
Vlada Divljan za Valentinovo nastupa u Tvornici
Europa ima šansu dobiti novog velikog lidera. On bi mogao Trumpu pomrsiti planove
Danas, gotovo tri godine nakon početka ruske agresije na Ukrajinu, stručnjak Gordan Akrap analizira za Večernji list rat u Ukrajini i mogući vojni sukob na – Indopacifiku.
Ekskluzivno! Renata Sopek više ne ljubi splitskog poduzetnika Sergeja Bijelića
Par je, kako doznajemo, sporazumno donio odluku o raskidu veze jer su shvatili da je s vremenom nestalo ljubavi pa su zaključili da je najbolje da svatko krene svojih putem i sreću potraži na nekom drugom mjestu
Ruski dezerter otkrio tajne o Putinovoj nuklearnoj bazi: 'Bili smo spremni izvršiti udar, a tamo vas stalno šalju na detektor laži'
Prema njegovim riječima, ruske nuklearne snage bile su stavljene u stanje potpune borbene pripravnosti odmah nakon početka rata, a on je bio odgovoran za čuvanje nuklearnog oružja
Najpoznatije stablo u Hrvatskoj i poslastica, koja nadilazi granice gastro užitka
Devet posto Hrvata to čini svaki tjedan, 47 posto barem jednom mjesečno, a češće to rade oni s višim prihodima