Promo

308 tretmana za mršavljenje i 1 vikend za dvoje u luksuznom hotelu

Foto: PR FOTO
Trendi.hr
Foto: PR FOTO
Trendi.hr
VL
Autor
PR Članak
04.02.2016.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Iako su možda prošli blagdani i vrijeme darivanja, u Trendi.hr-u smatraju da nikada nije prekasno nagraditi svoje vjerne korisnike. Stoga ovog mjeseca Trendi.hr započinje s akcijom pod nazivom #TrendiFit u suradnji s centrima za mršavljenje iz Zagreba, Osijeka, Splita, Šibenika, Rijeke, Varaždina i Krapine te poručuju „Pokrenimo se svi zajedno.“

Uostalom, tko ne bi želio izgledati odlično i pritom osvojiti nagradu? Svi koji na vrijeme kupe paket tretmana za mršavljenje, ulaze u uži krug za osvajanje glavne nagrade, dva noćenja u prekrasnom hotelu u Rovinju za dvoje. A za to se vrijedi malo i pomučiti.

No to nije sve. U utrci za drugu nagradu mogu sudjelovati svi Facebook korisnici, bez obzira na to jesu li kupili određenu uslugu. Svaki od centara podijelit će jedan zanimljiv paket usluga za opuštanje, a to svima treba nakon napornog dana.

Na vama je da ostanete uz Trendi.hr, sudjelujete i pratite kako do nagrada jer možda ćete baš vi biti jedan od sretnih dobitnika.

Detaljnu ponudu pogledajte na #TrendiFit stranici.

Za detaljnije informacije i o uvjetima ovih zanimljivih nagradnih natječaja više pročitajte na linku Uvjeti nagradnog natječaja.

Pogledajte na vecernji.hr