50 Cent izdaje parfem

15.06.2009.
u 08:56
Pogledaj originalni članak

Reper 50 Cent svojemu modnom carstvu dodat će i muški parfem koji će se zvati „Power by 50 Cent“. Parfem će izraditi u suradnji s tvrtkom Lighthouse Beauty s kojom su već surađivale brojne zvijezde u dizajniranju mirisnih bočica koje nose njihovo ime.

- Glazbenik ili glumac možda ne zna mnogo o stvaranju mirisa ili linije za njegu kože, ali 50 Cent svakako želi u potpunosti iskorisiti potencijal svoga brenda – kaže jedan od direktora tvrtke Lighthouse Beauty. Fiftyjev parfem u prodaji će se pojaviti krajem godine u robnim kućama Macy's u SAD-u.

Slavni pjevač, vlasnik odjevne marke G Unit, početkom 2009. izdao je i liniju kozmetičkih proizvoda za muškarce, u kojoj se nalaze i dnevne i noćne kreme za lice, a svoje ime planira staviti i na liniju vitaminskih tableta kao dodatka prehrani.

- Fifty je ponosan na svoje izgrađeno tijelo. Živi vrlo zdravo i gotovo uopće ne pije alkohol. Zato će njegovi proizvodi biti za muškarce koji paze na sebe i vole si ugoditi – kaže izvor blizak zvijezdi. (K.B.)

Pogledajte na vecernji.hr