Promo

All inclusive ljeto u Umagu

Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
VL
Autor
PR Članak
16.06.2015.
u 08:30
Megabon, portal za povoljniju kupnju hotelskih smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj i Europi, u svoju brojnu ponudu ubraja i vrhunske hrvatske hotele smještene duž cijele Jadranske obale, koji se u ljetnom periodu prodaju ekskluzivno na Megabon portalu. Jedan od tih hotela je i vrhunski Hotel Sol Aurora!
Pogledaj originalni članak

Megabon zadržava pravo ekskluzivne prodaje all inclusive ljetne ponude hotela Sol Aurora iz Umaga.

Hotel Sol Aurora, Umag jedan je od prvih ekološki orijentiranih hotela u Hrvatskoj kategoriziran sa 4* te smješten 2,5 km od središta Umaga, na samoj obali u Katoro Resortu. Hotel je savršen izbor za goste koji žele maksimalno iskoristiti svoj odmor i uživati u svakom detalju bogate ponude.

Ovo je savršeno mjesto za vaš odmor s velikom ponudom zabavnih i sportskih aktivnosti te opuštajućih wellness tretmana. Hotel Sol Aurora nudi najzabavnije aktivnosti za djecu i odrasle za savršen obiteljski odmor. Dobrodošli na PRAVI ODMOR uz pregršt sunca i zabave! Vanjski bazen, smješten odmah do plaže, a iz kojeg se uzdiže maslina, simbol istarskog podneblja, nudi jedinstveni pogled na Jadransko more. Ovaj hotel u Umagu idealno je odredište za nezaboravan obiteljski odmor.

Ljetna ponuda hotela, koja uključuje 2 noćenja s all inclusivom za 2 osobe i 1 dijete do 8 godina, korisnicima Megabon portala dostupna je uz -30% popusta.

Ostale detalje ove ekskluzivne ponude pogledajte na web stranici portala www.megabon.eu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr