Promo

Almagea predstavlja "Alfu među omegama"

Foto: PR FOTO
Almagea predstavlja "Alfu među omegama"
VL
Autor
PR Članak
11.11.2013.
u 15:12
Ulje antarktičkog račića krila obogaćeno vitaminom E i selenom revolucionarna je formulacija koju sadrži Almagea KRILL OIL CARDIO+, dodatak prehrani nove generacije za zdravlje srca.
Pogledaj originalni članak

Almagea s ponosom predstavlja novi dodatak prehrani, inovativnog sastava - Almagea KRILL OIL CARDIO+. Riječ je o dodatku prehrani nove generacije koji pridonosi zdravlju srca.

Revolucionarna formulacija sadrži visokovrijedno ulje antarktičkog račića krila u tekućem obliku obogaćeno antioksidansima, vitaminom E i selenom.

Račić kril zbog svoje prehrane, koja sadrži planktone i mikroskopske alge, obilato pohranjuje omega-3 masne kiseline, kao i astaksantin koji je odgovoran za njegovu crvenu boju, ali i štiti ulje od oksidacije i degradacije. Najvažnije, omega-3 masne kiseline u ulju račića krila vezane su za fosfolipide. Takva struktura jednaka je onoj ljudskih stanica i staničnih organela, a brojna su znanstvena istraživanja dokazala kako su omega-3 masne kiseline iz ulja račića krila značajno bolje iskoristive, tj. Imaju bolju apsorpciju i viši stupanj ugradnje u ciljana tkiva od omega-3 masnih kiselina kakve obično nalazimo u ribljem ulju.

Povrh toga, račić kril je najniži dio hranidbenog lanca, obitava isključivo u kristalno čistom moru oko Antarktika te se u njegovom ulju ne nalaze onečišćenja poput onih koja su vrlo često prisutna u više pozicioniranim vrstama unutar hranidbenog lanca, poput ribe.

Almagea KRILL OIL CARDIO+ dolazi u tekućem obliku u Licaps biljnim kapsulama koje omogućuju lakšu i učinkovitiju apsorpciju te štite od neugodnog “ribljeg” miris, okusa, kao i pojave refluksa. Ovaj dodatak prehrani idealan je za zdravlje srca, no posebno se preporuča svima onima kojima je svakodnevna prehrana siromašna omega-3 masnim kiselinama, poput trudnica, dojilja i sportaša.

Od početka studenog, Almagea KRILL OIL CARDIO+ može se pronaći u svim ljekarnama po cijeni od 174,60 kuna.

Više informacija na www.almagea.hr

 

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr