Ljubav nema granica

Amerikanka i Bosanac upoznali se na Braču i zaljubili: 'Prijatelji i obitelj mislili su da sam luda'

Foto: Instagram @ellieandsenci
Amerikanka i Bosanac upoznali se na Braču i zaljubili: 'Prijatelji i obitelj mislili su da sam luda'
13.08.2024.
u 15:30
Prije dvije godine, upoznali smo se na otoku Braču i proveli pet dana zajedno, piše ovaj par ispod jednog od svojih videa na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Ellie i Senahid, nadimka Senći, američko-bosanski par, putuje svijetom i sve svoje avanture objavljuje na društvenim mrežama. “Snimili smo prvu fotografiju onog dana kad sam ja otišla nastaviti svoje solo putovanje… ne znajući hoćemo li se ikada više vidjeti, ali isto tako znajući da moramo pokušati, jer smo osjećali da postoji nešto posebno ovdje, jedinstvena veza koja se događa jednom u životu“, pišu.

 

Ellie je, kako otkriva na Instagramu, putovala sama po Europi i upoznala Senćija. “On je bio iz Bosne, mjesta s kojim nisam bila uopće upoznata (i iskreno, vjerojatno ga tada ne bih mogla ni pronaći na karti!). Ipak, odmah smo se povezali, kao dvije srodne duše.  Proveli smo tjedan dana upoznavajući se na otoku Braču, sve dok nisam morala otići i nastaviti svoje putovanje.  Ali mislim da smo oboje znali da ovdje postoji nešto posebno i nedovršeno, pa smo ostali u kontaktu sljedećih nekoliko mjeseci... Moji prijatelji i obitelj vjerojatno su mislili da sam luda kad sam im rekla da se neću vratiti kući - i da ću umjesto toga nastaviti putovati s Bosancem kojeg sam upoznala“, kaže Ellie.

VEZANI ČLANCI:

 

“Ponovno smo se sreli u Hrvatskoj i shvatili da imamo isti san u životu - vidjeti svijet i, što je najvažnije, biti slobodni i sretni.  Pa je i Senći dao otkaz. Krenuli smo zajedno i nismo se osvrtali. Riskirali smo sve zbog ljubavi i sreće... Ali ovo je jedan rizik koji mi je drago što sam napravila.“

Nedavno su objavili i video zaruka. “Dvije godine, otprilike 1000 FaceTime poziva, deset mjeseci veze na daljinu, šest transatlantskih letova da se vidimo, i nebrojene avanture, sjećanja i smijeh… i uspjeli smo“, pišu ispod videa. “Najbolji osjećaj na svijetu je znati da su sve žrtve bile vrijedne, i sada možemo nastaviti zajedno. Nikad ne znaš kakva je magija moguća ako samo otvoriš svoje srce za to.“

Ellie i Senći na svom se Instagramu šale i sa kulturološkim razlikama između Amerikanaca i Bosanaca, pa su tako snimili i jedan smiješni video kako bi balkanski jezici izgledali u doslovnom prijevodu na engleski.

Na Instagramu ih prati oko 23 tisuće pratitelja, a Ellie i Senahid trenutno žive u Hrvatskoj. Ispod njihovih videa brojni pratitelji ostavljaju komentare: "Lijepi, mladi, neopterećeni. Uživajte u životu i ne dajte nikome da vam to pokvari." "Tako mi je drago zbog vas dvoje, uživajte!"

60 godina istinske ljubavi: Ivana i Željko uz pjesmu i ples proslavili su 60. godišnjicu braka

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

TU
TutuKaka
18:54 13.08.2024.

Ma ona će njega iskoristiti da dobije bosanske papire, garant.

KO
Konan
17:28 13.08.2024.

Sto ne idu u Bosnu. Predivna zemlja..ako cemo se saliti

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:05 13.08.2024.

Tako ti je mala moja, kad ljubi Bosanac.