To se zove biznis!

Angelini Jolie 10 milijuna dolara da reklamira torbe Louis Vuitton

Foto: Pixsell
angelina (1)
Foto: LV
lv (1)
Foto: LV
lv (1)
Foto: LV
lv (1)
Foto: LV
lv (1)
Foto: LV
lv (1)
Foto: LV
lv (1)
23.04.2011.
u 18:41
Angie je i privatno velika ljubiteljica Louis Vuittona s čijim torbama ona i njezina velika obitelj često putuju
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie novo je lice jedne od najpoznatijih modnih kuća na svijetu, Louis Vuitton, a ugovor je težak čak 10 milijuna dolara!

Kako donosi E! Online, fotografirat će je, kao i ostale LV kampanje, Annie Leibowitz, a kampanja će biti lansirana ovoga ljeta. To je druga velika modna kampanja hollywoodske glumice - prva je bila za luksuznu modnu kuću St. John. Angelina je poznata ljubiteljica Louis Vuitton torbi s kojima ona i njezin partner Brad Pitt te njihovo šestero djece često putuje. Osim LV-a rado nosi i Dior te mnogo češće Versace. 

Reklame za Louis Vuitton inače su prava mala fotografska remek djela, koja u javnosti uvijek dignu puno prašine. Do sada su, među ostalima, ovu luksuznu francusku kuću reklamirali i Bono Vox, Keith Richards, Sean Connery, Catherine Deneuve, Mihail Gorbačov, Steffi Graf i Andre Agassi, Jennifer Lopez, Madonna, Scarlett Johansson i mnogi drugi. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.