RAZULARENI NOĆNI PROVOD U ZADRU

Ava Karabatić pokazivala gole grudi i bacala se po muškarcima

Foto: Filip Brala/24 sata
Ava Karabatić pokazivala gole grudi i bacala se po muškarcima
16.10.2009.
u 09:10
Vidno pijana Ava pokazivala je grudi, plesala u kavezu izvijajući se uz šipku poput striptizete te se bacala po muškarcima koji su joj se našli u blizini.
Pogledaj originalni članak

Splitska manekenka Ava Karabatić koja je nedavno izašla iz pritvora u kojem je završila zbog ucjenjivanja profesora Živka Nižića s Filozofskog fakulteta u Zadru, zabavljala se bez kontrole u jednom noćnom klubu. Vidno pijana Ava pokazivala je grudi, plesala u kavezu izvijajući se uz šipku poput striptizete te se bacala po muškarcima koji su joj se našli pri ruci. Njezine ekshibicije zabilježio je fotograf Tipi TV-a.

21-godišnja Splićanka nije se nimalo susprezala od bacanja po drugim muškarcima u zadarskom klubu dok je njezin dečko Špiro Miličić u zatvoru jer mu je određen jednomjesečni pritvor. Ava i njezina majka puštene su da se brane sa slobode.

Njih troje uhićeno je jer su od profesora Nižića, kod kojeg studentica Ava sluša predmet, iznudili čak devet tisuća eura zbog lascivnih poruka koje je 65-godišnji akademik razmjenjivao s ambicioznom manekenkom. U medije je prvi put dospjela nakon što je ispričala da je s rukometašem Ivanom Balićem razmijenila brojeve.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
13:46 16.10.2009.

strasilooooooooo

DO
doktorica
15:53 16.10.2009.

Pa kad stigne studirati uz te silne \"aktivnosti\".

Avatar punkufer
punkufer
11:34 16.10.2009.

Zašto mi se brišu komenatari? To što ta vulgarna praznoglava kokoš radi se ne može i ne treba nazivati lijepim riječima. Neka čuje istinu o sebi - tko je i što je.