prepoznajete li nekoga?

Baš im se i ne može vjerovati: Ovi horoskopski znakovi najbolje lažu!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
28.05.2024.
u 06:00
Nisu uvijek zaslužiti potpuno povjerenje
Pogledaj originalni članak

 

Reći svojoj prijateljici da joj vjenčanica izgleda lijepo, a vama se zapravo ne sviđa je bezopasna bijela laž. Reći svojoj prijateljici da je njihov zaručnik flertao s jednom od djeveruša iako se to nikada nije dogodilo potpuno je grozno. Međutim, u oba slučaja, trebali biste biti uvjerljivi da bi vam navedeni prijatelj povjerovao - a neki su ljudi, na temelju svog horoskopskog znaka, vjerodostojniji od drugih. Ovo su znakovi zodijaka koji su najbolji u laganju, od onih malo neiskrenih do potpunih lažljivaca, piše Best Life.

 

Ribe: Ribe vam mogu ispričati sve o odmoru iz snova koji im predstoji, a zapravo još nisu ni rezervirali let. Međutim, oni ne "lažu" u tradicionalnom smislu te riječi, već dopuštaju svojoj aktivnoj mašti da "zamagli granice između stvarnosti i fantazije", objašnjava Raquel Rodriguez, astrologinja i osnivačica Your Zodiac-a. "Ova maštovita leća kroz koju promatraju svijet može dovesti do kreativnih tumačenja istine", dodaje ona.

Rak: Sladak, osjećajan i nevjerojatno emotivan, Rak bi bio prva osoba koja bi se uzrujala ako mu se laže. Ironično, te iste osobine ponekad omogućuju njihovo vlastito nepoštenje. "Nitko ne zna ispričati tužnu priču kao Rak", kaže profesionalna astrologinja i medijska osoba Lauren Ash. "Njihova majčinska intuicija može postati oružje u prijateljskom ratu riječima." Kada su stjerani u kut s istinom, Rakovi će često izbjegavati priznati krivnju ili će čak napadati kako bi odvratili pažnju.

Ovan: Ovaj znak je tip koji impulzivno lažira podatke na sastanku kako bi osigurao da njihov projekt ne propadne. "Ovnovi su toliko vođeni svojom željom da budu prvi i najbolji da bi ponekad mogli na svoj način upravljati činjenicama kako bi zadržali vodstvo", kaže Rodriguez. "Oni nisu inherentno lažljivi, ali imaju tendenciju djelovati sada i razmišljati kasnije, što ih može navesti da obećaju više nego što mogu ispuniti ili da preskoče nezgodne istine", dodaje ona.

 

Lav: Nije tajna da se Lavovi vole zabavljati, a upravo mu ta sklonost za dramatiku daje prednost u sposobnosti pripovijedanja. "Ponekad, oni mogu učiniti priču uzbudljivijom nego što zapravo jest, samo kako bi bili u centru pažnje", napominje Rodriguez. Međutim, njihova namjera nije doista prevariti ljude. "Umjesto toga, oni se jednostavno vole igrati s idejama i perspektivama gdje su granice između istine i fikcije zamagljene", objašnjava Rodriguez.

Škorpion: Povučeni, tajanstveni i intenzivno privatni, Škorpioni svoje karte vole skrivati. Ash kaže da lako mogu "ljudima reći točno ono što žele čuti", a prema Rodriguez, to ima puno veze s njihovom potrebom za sigurnošću i kontrolom. "Kad Škorpioni odluče uskratiti informacije, čine to s proračunatom preciznošću koja njihovu tajnovitost čini gotovo neprimjetnom", dijeli ona. To se posebno odnosi na njihove najmilije, nekolicinu odabranih kojima su dopustili pristup. Ako ih laž štiti, izreći će je sa ogromnom sigurnošću.

Blizanci: Budući da njima vlada komunikativan i intelektualan Merkur, Blizanci su "blagoslovljeni darom brbljanja", kaže Ash, što znači da su glatki govornici. "Znaju kako prilagoditi svoje riječi svakoj situaciji ili, ako situacija to zahtijeva, glumiti 'đavoljeg odvjetnika'", objašnjava ona. Ipak, Blizanci ne namjeravaju nužno prevariti druge. "Njihova prirodna znatiželja i ljubav prema pripovijedanju znače da mogu bez napora vidjeti i predstaviti više strana priče, ponekad ostavljajući slušatelje da se pitaju koja je verzija najtočnija", dodaje Rodriguez.

SKIJAŠKA DVORANA

FOTO Još neviđeno u Hrvatskoj! Otkrivamo detalje jedinstvene ideje općine iz Gorskog kotara

Skijaška staza bila bi duga 1,3 km, s prosječnom strminom od 37 posto, što je dovoljno za slalome FIS kategorije. Načelnik Mrkoplja Josip Brozović kaže da bi skijaška dvorana za Gorski kotar značila ono što Pelješki most znači za jug Hrvatske. Na ideju su u Općini došli kada su čuli izjavu skijaškog maga Ante Kostelića koji je jednom zgodom kazao da u Hrvatskoj nedostaje mjesto gdje bi mogli skijati čitavu godinu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.