Promo

Beauty centar Božica proslavio svoj 47 rođendan!

Foto: PR FOTO
Beauty centar Božica
Foto: PR FOTO
Beauty centar Božica
Foto: PR FOTO
Beauty centar Božica
Foto: PR FOTO
Beauty centar Božica
Foto: PR FOTO
Beauty centar Božica
VL
Autor
PR Članak
30.11.2016.
u 09:26
Pogledaj originalni članak

Kontinuiranost i 47 godina stara tradicija pravi su pokazatelj naše vjernosti klijentima kojima je na raspolaganju tim stručnjaka koji će svojom profesionalnošću zasigurno zadovoljiti i opravdati ukazano povjerenje.

Misija Beauty centra Božica je da budemo mjesto, centar ljepote, gdje se može napraviti kompletna njega tijela, lica, noktiju, stopala i kose te u cjelosti promijeniti vanjski izgled. Uz najkvalitetniju opremu očekuju vas učinkoviti tretmani i najbolji rezultati.

Beauty centar Božica ima i dugogodišnju tradiciju uređenja mladenaca i njihovih najbližih,uz konstantno uvođenje novih svjetskih trendova za vjenčane i svečane frizure.

Ambasadorice Beauty centra Božica, Marijana Batinić i Maja Šuput, svoju ljepotu upravo održavaju u našem centru.

Intraderna - efikasno poboljšanje elastičnosti i mladolikog izgleda vaše kože

Problem s vraćanjem u formu efikasno rješava Intraderma u kombinaciji s Oxifatom i ultrazvučnom liposukcijom.Intraderma je aparat za učvršćivanje kože i najpametniji od svih aparata koji rješava korijen problema a ne simptom.S toplinom prodire do zadnjih slojeva kože gdje je prirodno stanište kolagena i elastina. Toplina zatim djeluje na njihovo skupljanje,uslijed čega dolazi do prirodnog zatezanja kože.

Oxifat – tretman koji rješava prekomjernu težinu

Ultrazvučna liposukcija je tretman koji zaista može smanjiti i preoblikovati određeni dio tijela.Njome se u pravilu ne rješava prekomjerna tjelesna težina ,već je to metoda za uklanjanje nakupina masnog tkiva i ublažavanje celulita na mjestima gdje to nije moguće postići na bilo koji drugi način.Oxifat je najdjelotvornija profesionalna metoda za otklanjanje lokalnih naslaga te za mršavljenje i učvršćenje tijela.Ovaj suvremenu uređaj unaprijeđen je sa saunom i kromoterapijom s 12 silikonskih elektroda.Oxifat radi na principu elektrostimulacije mišića za 60 minuta potiče mišiće ljudskog tijela da potroše jednaku količinu energije kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka.

U Beauty centru Božica svaki mjesec imaju pomno osmišljene specijalne akcije gdje su pojedine usluge i tretmani sniženi do kako bi naše vjerne kljentice i dalje vodile brigu o svom izgledu. U potrazi za mršavijim, zategnutijim tijelom bez celulita znanje je neprocjenjiv alat. Što više znamo o vašem organizmu, bolje ćemo znati propisati ispravan program tretmana kako biste postigli najbolje rezultate .

Posjetite nas u Beauty centar Božica, Avenija Dubrava 9, ili na www.bc-bozica.com, te nas pratite na našim društvenim mrežama (facebook/instagram).

Pogledajte na vecernji.hr