Swarovski je prvi put u svojoj blještavoj karijeri odabrao glumicu za zaštitno lice kampanje, a ta je iznimna čast pripala francuskoj glumici Bérénice Marlohe, koja je utjelovila Bondovu djevojku Sévérine u najnovijem, 23. filmu o Jamesu Bondu "Skyfall". Bérénice će tako biti Swarovski-djevojka u jesenskoj kampanji "Kraljevstvo dragulja" u kojoj će predstaviti nove modne novitete.
– Marlohe je idealan spoj ljepote i inteligencije, s istinskom jedinstvenošću, strastvenom osobnošću te glumačkim talentom – rekla je kreativna direktorica luksuzne kuće Swarovski Nathalie Colin. Brend će također uskoro otkriti nove aktivnosti povezane s prikazivanjem novog Bondova filma, ali i 50. obljetnicom Jamesa Bonda koja se obilježava ove godine.
Proljetno-ljetnu kolekciju ove dijamantne kuće Swarovski Crystallized predstavljaju dva relativno nepoznata lica – Freya McHugh i Reece Sanders. Mladi modeli pobijedili su na natjecanju za nova lica Swarovskog, a odabrala ih je Helena Christensen, koja fotografski potpisuje kampanju.
Bond-djevojka Bérénice Marlohe novi je \"kristal\" Swarovski
Muškarci, oprez! Izbjegavajte ovih 10 namirnica ako želite sačuvati prostatu
Provedena su brojna istraživanja o povezanosti prehrane i zdravlja prostate, na temelju kojih su stručnjaci izolirali deset namirnica koje bi muškarci trebali izbjegavati
FOTO Ovo su najgori rabljeni auti koje možete kupiti
Od ukupnog broja pregledanih vozila, 67,9%prošlo je bez ikakvih kvarova, dok je 20,6% imalo ozbiljne kvarove. Općenito, što je vozilo starije, to je veća stopa kvarova – među automobilima starim od 12 do 13 godina, 28,1% je imalo velike kvarove, u usporedbi sa samo 6,4% vozila starih dvije do tri godine
Prijeti rat koji će zapaliti cijeli svijet? Što se krije u novom tumačenju Nostradamusove vizije
Čak i stoljećima nakon njegove smrti, njegova djela intrigiraju javnost i inspiriraju nove generacije stručnjaka koji pokušavaju iznova rastumačiti Nostradamusove riječi
Ivan Šarić i Natko Beck razgovarali o neočekivanoj temi važnoj za sve građane
Nekad je bio način da se meso očuva za zimu, a danas je delicija koja odiše poviješću