prerano?

Borba počinje: Žene brine starenje već u dvadesetima

Foto: Pixsell
Mila Kunis (1)
Foto: Harper\'s Bazaar
miranda kerr
Foto: Pixsell
cheryl
12.10.2012.
u 16:56
Miranda Kerr, Cheryl Cole i Mila Kunis u dobi su kad prosječne djevojke počinju razmišljati da je mladost prolazna. Izgledaju li one staro?
Pogledaj originalni članak

 

Grudi su mi opuštene, kosa mi je tanja, pojavile su mi se bore, a vene su sve vidljivije, očajno će reći svaka prosječna 29-godišnjakinja prema rezultatima istraživanja britanske tvrtke Superdrug.

No to traje već od ranih 20-ih godina kada se odjednom počnu pitati kako će izgledati kao starije. Čak 33 posto njih zabrinjava se hoće li im kosa u potpunosti osijediti, dok se prve sijede javljaju na pragu 30. godine. Trećina ih se brine zbog stražnjice koja je izgubila oblik, ali i zbog bora na vratu...

Prevencija

Negativne misli suzbijaju pojačanom brigom i njegom lica i tijela, pa tako na "mackanje" kremama i nanošenje make up-a potroše 12 minuta, što je tri dana u cijeloj godini. Svaka šesta djevojka osjeća se mlađe od svojih godina iako to zahvaljuje svakodnevnoj njezi, dok svaka deseta smatra kako izgleda i do šest godina starije.

– Nevjerojatno je što žene u 20-ima zabrinjava, no nikada nije prerano početi s pravilnom njegom i brigom o tijelu. Ona može usporiti znakove starenja – istaknuo je Andrew Groom iz Superdruga, prenosi Daily Mail.

 

Ovo je popis 20 stvari zbog kojih se žene najviše pribojavaju sljedećeg rođendana:


Bore

Opuštena koža lica

Opuštene grudi

Dlake na licu

Sijeda kosa

Salo na trbuhu

Bore na dekolteu

Istanjena kosa

Opuštena stražnjica

Mlohave ruke

Naborane ruke

Podbradak

Ispucale vene

Bore oko očiju

Propadanje zuba

Staračke pjege na rukama

Istanjene usne

Gubitak kose

Veći madeži

Veće uši

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.