'crni petak'

Brancin i pinjoli 'zavijeni u crno'. Ovo je recept koji morate isprobati

Foto: Thinkstock
Brancin i pinjoli 'zavijeni u crno'. Ovo je recept koji morate isprobati
24.04.2015.
u 09:47
Za ovo jelo potrebno vam je oko 35 minuta i oko 100 kuna.
Pogledaj originalni članak

SASTOJCI: oko 300 g svježih crnih rezanaca ili tagliatella, 2 šake pinjola, maslac, maslinovo ulje, 4 fileta brancina, bosiljak

PRIPREMA: Skuhajte tjesteninu u posoljenoj vodi, ocijedite pa ubacite u tavu na kojoj ste otopili maslac i blago ga posolili te na njemu kratko propirjali pinjole.

Podlijte s dvije-tri žlice vode od kuhanja.

Poklopite na 2-3 minute.

Za to vrijeme na maslinovu ulju ispecite filet brancina, na strani kože, pa okrenite.

Dodajte po želji list bosiljka.

>>Ovo je majstorski burger u pecivu koji morate probati

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.