VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Brodski Stupnik, Stupnički dvori: Tačkrle s pekmezom od šljiva

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Brodski Stupnik
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
Turistička patrola Brodski Stupnik
22.04.2024.
u 11:02
Stupnički dvori, Vinogradska cesta 65, Brodski Stupnik
Pogledaj originalni članak

Sječku dobivenu orezivanjem vinograda koriste za ogrjev za grijanje hotela, nastojeći u svakom pogledu da gospodarstvo bude samoodrživo. Ono što od hrane za hotelsku kuhinju ne proizvedu sami, nabavljaju od lokalnih OPG-ova. Tradicionalna slavonska jela pripremljena od autohtonih sastojaka uzgojenih na ekološki način osnova su kuhinje hotelskog restorana Stupnički dvori.

Gledajući u zelenilo vinograda na brežuljcima ovdje možete pojesti ukusnu legiranu juhu od graševine, medaljone od jelena, file smuđa u umaku od kopra i na kremi od batata, kotlet crne svinje...

Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
Turistička patrola Brodski Stupnik

U ponudi su i vegetarijanska jela, poput domaćih rezanaca s povrćem, a među desertima "krije" se starinska slavonska slastica – tačkrle s pekmezom od šljiva. Vinska je karta "rezervirana" za Galićeva vina.

Ocjene

Izbor i kvaliteta jela 45

(do 50 bodova)      

Izbor i ponuda pića 12

(do 15 bodova)      

Posluga i ljubaznost 10

(do 10 bodova)      

Dojmovi i prostor 18

(do 20 bodova)      

Ukupnost ponude 4

(do 5 bodova)

Ukupno 86 TRI ZVJEZDICE

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.