PROMO

Broj 1 globalni brend u razvoju medicinskih uređaja

Foto: OMRON
OMRON
Foto: OMRON
OMRON
19.09.2023.
u 10:14
OMRON Healthcare obilježava 50 godina izvrsnosti u proizvodnji tlakomjera i predanosti poboljšanju ukupne kvalitete života
Pogledaj originalni članak

Vodeći svjetski proizvođač i distributer medicinskih uređaja OMRON Healthcare, ove godine obilježava 50 godina izvrsnosti u proizvodnji tlakomjera i predanosti poboljšanju globalnog zdravlja. Precizna i inovativna OMRON tehnologija pruža pouzdana rješenja u području kontrole krvnog tlaka, inhalacije, tjelesne temperature i težine u više od 110 zemalja svijeta.

Od uvođenja prvog tlakomjera 1973. godine, OMRON Healthcare predano naglašava važnost praćenja krvnog tlaka kod kuće i utječe na podizanje svijesti o važnosti održavanja njegove optimalne razine. U pedeset godina djelovanja, OMRON Healthcare je postavio prekretnicu u razvoju uređaja za mjerenje krvnog tlaka s ciljem ranog otkrivanja kardiovaskularnih stanja, a preporučuju ga zdravstveni stručnjaci i djelatnici diljem svijeta.

OMRON tlakomjeri za praćenje krvnog tlaka kod kuće omogućuju korisnicima preciznu dijagnozu hipertenzijskog stanja kako bi znali kada potražiti liječničku pomoć. Povišeni krvni tlak odavno je poznat kao „tihi ubojica“, a s obzirom na posljedice koje ostavlja na ljudski organizam, njegovo pravovremeno otkrivanje i liječenje može promijeniti život.

Glavna misija OMRON-a je „Going for Zero“ inicijativa čija je svrha eliminirati srčane i moždane udare. Kriterij njihove uspješnosti ne temelji se na prodaji proizvoda, već u pozitivnom utjecaju na promjenu i spašavanje života. Predani su inovacijama i partnerstvima koja su u skladu s ciljem "Going for Zero" i namjeravaju slijediti ovu misiju i u idućih 50 godina.

Foto: OMRON
OMRON

Razvojem inovacija koje pomažu ljudima u prevenciji, liječenju i upravljanju njihovim zdravstvenim stanjem, OMRON teži poboljšanju globalnog zdravlja i ukupne kvalitete života. Usvajanjem zdravog načina života, pridružite se inicijativi OMRON-a i preuzmite brigu o svom zdravlju, već danas.

Medikor d.o.o. je ekskluzivni zastupnik OMRON proizvoda za hrvatsko tržište. OMRON medicinski uređaji za kućnu uporabu mogu se pronaći u većini ljekarni i specijaliziranih drogerija u Hrvatskoj, u Medikor specijaliziranoj prodavaonici te u sklopu Medikor web shopa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr