trend

Budite in u zavodljivoj mreži prozračnog ljetnog pletiva

Foto: Pixsell
pletivo (1)
Foto: Reuters
pletivo (1)
Foto: Reuters
pletivo (1)
23.07.2012.
u 00:01
Idealni za prebaciti preko bikinija na plaži, ljetni puloveri jednako su korisni i kad zapuše hladniji ljetni povjetarac. Jil Sander i Fendi uvjereni su kako vruća sezona bez njih ne može proći!
Pogledaj originalni članak

Dok temperature polako rastu, pletivo vam je vjerojatno zadnja stvar koju biste htjeli nositi, no dizajneri su uvjereni da je upravo ovo komad koji čini krunu svakog ljetnog stylinga.

Ljetno pletivo dosta se razlikuje od toplih vunenih pulovera koje nosimo zimi – koriste se prozračniji materijali poput pamuka i laganog kašmira, a rupice na mreži sve su šire kako bi zrak mogao strujati (a i da se vidi što više kože).

Njihova udobnost doista je bez premca, a kako biste bili savršeno stylish, odaberite model koji vam je bar broj ili dva prevelik. Ovakve modele možete nositi na plažu preko kupaćeg kostima, a ovisno o širini mreže možete odlučiti koliko kože točno želite otkriti – dok neke modne kuće poput Fendija i Jil Sander promoviraju skoro prozirna pletiva kroz koja se vidi donje rublje, Chloe i Stella McCartney ipak preferiraju nešto manje smione modele.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.