kiflica ili pecivo?

Buduća mama htjela iznenaditi muža objavom o trudnoći pa nasmijala mnoge: ‘Nikako nije shvaćao!’

Foto: TikTok
Buduća mama htjela iznenaditi muža objavom o trudnoći pa nasmijala mnoge: ‘Nikako nije shvaćao!’
28.12.2023.
u 14:30
Njezina neuspjela objava trudnoće prikupila je više od 22 milijuna pregleda
Pogledaj originalni članak

Objava vijesti da ste trudni velika je prekretnica, jer mnoge žene smišljaju razrađene planove kako iznenaditi svog partnera. Ipak, jedna buduća mama nije dobila reakciju kojoj se nadala, dok se njezin suprug trudio razumjeti njezinu urnebesnu objavu, piše The Sun.

Paru to nije bilo prvo dijete i mama dvoje djece Liz je to smatrala tako urnebesnim da je taj trenutak kasnije podijelila na Tiktoku. Influencerica je već prikupila preko 338.000 pratitelja dijeleći isječke iz svog života kao supruge vojnika, s kojim ima dvije kćeri.

@lizroseshort Replying to @addy❤ Announcing our burnt roll 🤍🤍 #submarinefamily #pregnancyannouncement #milso #miltok #pregnant #pregnancyreveal #husbandwife ♬ original sound - Liz 🌸

Njezina neuspjela objava trudnoće prikupila je više od 22 milijuna pregleda - unatoč tome što je prenesena tek prije nekoliko dana. Naime, umjesto da se odluči za uobičajenu objavu trudnoće kao mnoge druge buduće mame, Liz je odlučila našaliti se s tatom stavivši pecivo u pećnicu.

Nakon što je pustila da pecivo malo zagori kako bi ga Codie otkrio, supruga vojnika bila je spremna za objavu. Iako je to očito planirala, ono što nije očekivala jest da će ona i njezin muž voditi raspravu o tome što se točno naziva pecivom. Već na početku videa Codie je očito zbunjen i pita: "Jako te volim, ali zašto bi stavila jednu kiflicu u pećnicu?" Na što Liz odgovara: "To nije kiflica, to je pecivo."

Buduća mama mu čak pokušava pomoći da shvati, pitajući ga koji je predmet upravo izvadio. "U redu", sliježe ramenima, još uvijek se trudeći razumjeti I dalje pokušavajući dokučiti poantu, ona ponovno pita što je upravo izvukao, ali nije shvaćao. "Zagorjelu kiflicu", inzistira on, držeći zagoreno pecivo dok se buduća mama bori sa napadom smijeha.

VEZANI ČLANCI:

"Upravo sam je izvukao." Na kraju njegova žena odustaje i oštro kaže: "Codie, dobit ćemo dijete". Bacajući kuhinjski alat, vojnik je potrčao u zagrljaj svoje žene. Kasnije je prenijela kratki isječak na Tiktok, te je napisala u opisu: "Najavljujemo našu spaljenu kiflicu."

Par je ipak bio presretan, kao i mnogi komentatori ispod videa. Razumljivo, mnogi su bračni par zadirkivali zbog njihove 'zagorene kifle'. "Čestitam. Baš me zanima nakon koliko vremena bi napokon shvatio", napisao je netko. "Urnebesno je kako je navaljivao da je to kiflica, a ne pecivo", dodala je druga korisnica." Drugi su bili više usredotočeni na Codieja koji je žurio svojoj supruzi, dok je četvrti napisao: "Način na koji je ubacio hvataljku i kiflicu je presmiješan", komentirala je treća osoba.

No, Codie nije jedini koja se bori s igrom riječi, pa je tako jedna mama napisala: "I ja sam pokušala s istom forom. Nitko to nije shvatio. Ne preporučujem." 

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:17 28.12.2023.

Zagorjela kifla znači da je neki zagoreni tu umočio hrenovku u senf.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:35 28.12.2023.

"Prekasno izvađen"