Ljetni horoskop

Djevice teško da se i znaju odmarati. Evo kakvo će vam biti ljeto...

Foto: Thinkstock
Djevice teško da se i znaju odmarati. Evo kakvo će vam biti ljeto...
26.06.2017.
u 11:14
Ako idete na put u društvu Djevice, bolje vam je zaboraviti na klasičan odmor. Uvijek će nešto smisliti kako bi „zaposlile“ ekipu oko sebe.
Pogledaj originalni članak

Ima nekih stvari koje biste najradije zaboravili, ali to neće ići tek tako. Suočavanje s temama koje diraju vaš temeljni stav, prirodu ili status, nastavit će se i tijekom ljeta. Ipak, bit će nešto lakše.

Neka prijateljstva donijet će vam razočaranja, razlaze, rasula ili nešto što se jednostavno može nazvati raspad sistema. Dobro je što će se to dogoditi u prvom dijelu ljeta, pa ćete u nastavku moći disati oslobođeni mediokriteta ili prodavača magle. Jedino ako ste slabić, pa želite i dalje živjeti u iluziji, onda ćete se mučiti i analizirati do u besvijest zašto je netko napravio nešto za što osjećate da nije u redu.

Pogledajte istini u lice i definirajte stvari munjevito da ne gubite energiju i vrijeme. Poučeni tim iskustvom, drugi dio ljeta bit ćete maksimalno otvoreni za intuitivne i alternativne teme i baveći se njima dolazit ćete do spoznaja koje će vas iznenaditi. Otkrit ćete sasvim nov pristup. Sve do 6. srpnja dobar tranzit Venere otvorit će vas za pozitivna ljubavna iskustva i donijeti vam dugo čekano zadovoljstvo i sreću.

Vaš stil putovanja i odmora

Ovaj radoholičar teško da se uopće zna odmarati. Kako bi postigao taj doživljaj, opet mu treba neki hobi ili zanimacija. Ako idete na put u društvu Djevice, bolje vam je zaboraviti na klasičan odmor. Uvijek će nešto smisliti kako biste „zaposlili“ ekipu oko sebe. Najčešće se radi o malim hobijima ili korisnim učenjima, tipa „kad smo već u prirodi, idemo skupiti trave prema priručniku“ ili „ovi kamenčići bit će dobri za nešto u kući“.

Djevica je sretna ako je njezin odmor koristan, ako nešto nauči ili ako kući donese nešto što će moći upotrijebiti. Ima i tipova koji radije ostaju u svom domu vječno kuckajući, dok susjed ne poludi.

Za Djevice na putu obično se kaže i da su putujuće apoteke. I to nije daleko od istine. Niz kozmetičkih i zdravstvenih sitnica činit će većinu sadržaja njihove putne torbe, ali pazit će i na decentnu odjeću. Odmor mora biti svrhovit i ispunjen sadržajima iz kojih se da nešto naučiti. Zato će rado ići na povijesna ili arheološka nalazišta, u muzeje, a ni kulturni izlasci nisu im strani. O svemu će se informirati ranije, a vjerojatno će sve unaprijed i rezervirati. Njihovu odmoru obično nedostaje spontanosti, pa neka malo olabave od svega i neka ne drame ako su zaboravili na neku sitnicu. Sve je to dio života i prirode. Ima i onih koji po deset godina ne odu na odmor jer im je najprirodnije raditi i samo raditi. Ili pak onih koji i na odmoru rade, pa sa sobom nose laptope i što im već treba.

Sutra, utorak, 27.6., donosimo vam pregled ljetnog horoskopa za bikove! 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.