Nije znala

Djevojčica (15) je mislila da ima reakciju na laktozu, a onda je doznala šokantne vijesti

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
Djevojčica (15) je mislila da ima reakciju na laktozu, a onda je doznala šokantne vijesti
10.08.2024.
u 16:23
Ova tinejdžerica je bila šokirana kada je saznala da je trudna sa samo 15 godina, nakon što je prvo mislila da pati od intolerancije na laktozu.
Pogledaj originalni članak

Djevojčica, sada 16-godišnjakinja, zatrudnjela je dok je još bila u školi, piše The Sun. Često se osjećala bolesno i umorno ujutro, a svoje probleme je pripisivala intoleranciji na mliječne proizvode. Međutim, kako su se mučnine nastavile, njoj i njenom dečku postalo je očito da je zapravo trudna. “Uopće nisam mislila da sam trudna. Osjećala sam se loše i bila stalno umorna i mislila sam da se to događa jer jedem puno mliječnih proizvoda, a oduvijek sam imala intoleranciju na laktozu.”

Pohađala je privatnu kršćansku školu i imala odlične ocjene, pa je šokirala svoje prijatelje i obitelj kada je otkrila da će postati majka. Tinejdžerica iz Santa Cruza u Kaliforniji, oduševila se idejom o majčinstvu jer je to bilo nešto što je oduvijek željela, čak i ako je došlo ranije nego što je očekivala.

VEZANI ČLANCI: 

Zabrinuti zbog reakcije svoje obitelji, konačno su skupili hrabrost da otkriju veliku vijest. Odlučila je prvo reći svojoj baki, čekala je dok nije izašla iz kuće i poslala joj poruku. Kako bi bila sigurna, baka je odmah otišla u trgovinu i kupila joj test, koji je ispao pozitivan. Iako je prvotna reakcija obitelji bila razočaranje, par je bio potaknut da postanu odgovorniji i dobili su priliku pokazati se.

VEZANI ČLANCI: 

Unatoč brizi njenog dečka oko toga kako će reći svojim roditeljima, oni su ih podržali jer je njegova majka sama prošla kroz trudnoću u tinejdžerskoj dobi. Prijatelji su odlučili organizirati zabavu otkrivanja spola za par, na kojoj su saznali da će dobiti dječaka. Ona kaže: “Bila sam s dečkom otprilike godinu dana u tom trenutku. Moj dečko je već posumnjao da sam trudna, a ja, s druge strane, nisam. Ja i beba smo sjajno.

'Ostala sam trudna s drugim muškarcem tijekom putovanja s prijateljicom, suprug ništa ne zna'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

MA
malena1983
20:05 10.08.2024.

Poanta priče je da je sasvim normalno postati majka sa 16 godina?

Avatar Tombstone
Tombstone
23:08 10.08.2024.

Djevojcica samo u EU I Sjevernoj Americi ali samo ako je bijela. U cijelom ostalom svijetu je zena. Zato I izumiremo.

LG
LG24Zg
06:54 11.08.2024.

Prije 100 godina to ne bi bila nikakva vijest- već bi bila vijest da to netko čita na nekakvom uređaju koji drži u ruci i spojen je bežićnim signalom sa nekim drugim uređajem!