nešto novo

Dosadno vam je voditi ljubav u spavaćoj sobi? Probajte seks na ovim mjestima u kući!

Foto: shutterstock
Dosadno vam je voditi ljubav u spavaćoj sobi? Probajte seks na ovim mjestima u kući!
11.08.2024.
u 00:15
Ako ste u mogućnosti, isprobajte ove savjete.
Pogledaj originalni članak

Seksualni život s partnerom može se začiniti na mnogo jednostavnih načina, a jedan od njih je i da pokušate biti intimni izvan spavaće sobe, ako ste u mogućnosti. Seksualna terapeutkinja Alix Fox objasnila je kako parovi mogu iznijeti svoje seksualne život izvan spavaće sobe i seks istražiti u ostatku svoje kuće, piše The Sun.

Svojim klijentima je za početak savjetovala da zamijene otključavanje vrata zvonom jer se tako može stvoriti napetost prije nego uopće vidite partnera. Kaže da biste se trebali odjenuti u nešto u čemu se osjećate seksi, pričekati partnera na vratima i pozdraviti ga strasnim poljupcem. Ako imate stepenice, uspnite se prije njega i ne dopustite fizički dodir dok ne dođete na željeno mjesto u kući. Ako ste se mučili uklopiti seks navečer zbog umora, ovo je sjajan način da u svoju večer unesete malo intime odmah nakon posla.

VEZANI ČLANCI: 

Kupaonica je također odlično mjesto za vođenje ljubavi jer je opremljena ogledalima, vodom i grijanjem. Stručnjakinja savjetuje da pokušate uskočiti pod tuš u donjem rublju ili majici. Odjeću potom smočite i pustite partnera da ju skine sa vas ili se zabavite djelomično odjeveni. Zapalite svijeće umjesto da upalite svjetlo, i iskoristite ogledalo za još bolji doživljaj. Također, topla voda na koži je fantastičan način za opuštanje jer su vaša osjetila pojačana. 

'Pustite zvuk kiše i oluje ili omiljene pjesme kako bi vam doživljaj bio još jači', rekla je Fox. Još jedan udoban prostor u kući je dnevna soba, stoga ju iskoristite u potpunosti. Tu su kauč, tepih, pa čak i televizija koje možete iskoristiti za seksualne igrice. Od tamo se možete prebaciti u kuhinju koja je puna jeftinih seksualnih igračaka poput šlaga, voća, kockica leda i slično. 

VEZANI ČLANCI: 

Studije su pokazale da će vam seks u garaži pomoći da ponovno proživite tinejdžerska uzbuđenja, pa se slobodno upustite u seksualne igrice i tamo. Kako garaža nije najčišće mjesto, tamo možete raditi sve ono što ne biste u spavaćoj sobi, tvrdi Fox.

Stručnjakinja za seks tvrdi: Ovo je osam znakova da ste dobri u krevetu!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
montello
10:51 11.08.2024.

Najbolji je na plazi

Avatar Moodleen
Moodleen
21:08 10.08.2024.

Ja sam probal na dimnjaku, super je. Samo posle malo mirišim po dimu od hrasta i bukve...