Simpatična djevojka

Dosta joj je traženja partnera putem Tindera, pa se odlučila na novu metodu - oglas u trgovini

Foto: TikTok
Dosta joj je traženja partnera putem Tindera, pa se odlučila na novu metodu - oglas u trgovini
14.12.2020.
u 12:30
Na duhovit način prikazala je koliko je teško danas pronaći partnera.
Pogledaj originalni članak

Leesh Cunningham iz Australije otkrila je kako joj je dosta više traženja srodne duše putem aplikacija za spojeve. Odlučila se na malo drugačiju metodu, hrabru i otvorenu.

Djevojka je na papir napisala da traži partnera koji bi kasnije postao i suprug, a na dnu papira izrezala je trakice s brojem svoga telefona kako bi ju zainteresirani mogli kontaktirati. Hodala je nekoliko sati po trgovini i naporno tražila nekoga, a sve je zabilježila kamerom i objavila na TikToku.

Pogledajte video:

Iako se Leesh nadala kako će ovim korakom biti bliže pronalasku, sve je završilo neuspješno. "Mislim da sam odabrala krivo vrijeme u danu za ovako nešto", zaključila je.

Odlučila je čak i pitati djelatnicu imaju li muškarce 'na zalihi', a ona je kroz šalu rekla da su na polici. 

Duhovitu i komičnu stranu ovog videa primijetili su svi korisnici, a neki su joj ponudili i savjet te rekli kako je najbolje da dođe u drugo vrijeme, od 9 do 17 sati, prenosi The Sun.

Upoznali se na Tinderu, šalili da će biciklirati svijetom, a nisu ni sanjali što će se dogoditi:

Foto: Getty Images
Par

OSOBNE FINANCIJE

Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija

Svaki dan se suočavamo s mnogobrojnim odlukama. Većina ih je jednostavna poput onih što danas doručkovati ili odjenuti, no postoje i one složenije kao što su: „Koliko novca mogu potrošiti na kupovinu hrane ili cipela?“ ili „Mogu li si priuštiti odlazak u kino?“. Što smo uspješniji u donošenju odluka, život će nam biti kvalitetniji; uz manje briga, bolje ćemo koristiti vrijeme, učinkovitije raspolagati novcem i naposljetku biti sretnije i zadovoljnije osobe.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
18:24 14.12.2020.

na takav način ćeš naci samo avanturiste