PROMO

Fantastičan BBQ party na terasi OXBO restorana Hotela Doubletree by Hilton u Zagrebu

Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
Foto: PR FOTO
06.09.2022.
u 09:19
Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim, jučer su od 18 do 22 sata, na terasi restorana, pred gostima pripremali fantastična jela i podijelili s nama male tajne pripreme vrhunskog roštilja.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački restoran OXBO, već prepoznat po sjajnim steakovima, u srijedu je započeo svoj novi program POP UP BBQ show cooking na kojem smo zaista uživali uz specijalitete s roštilja, odličnu DJ glazbu, koktele… Terasa je bila prepuna, mirisi vatre i steakova otvarali su apetit, a čak ni kiša nije pokvarila zabavu koja se nastavila u restoranu, a kasnije i na terasi uz glazbu i koktele.

Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim, prekjučer su od 18 do 22 sata, na terasi restorana, pred gostima pripremali fantastična jela i podijelili s nama male tajne pripreme vrhunskog roštilja.

U prvom slijedu bili su izvanredan beef tartar i pečena koštana srž uz domaću focacciu, u sljedećem slijedu probali smo genijalan ribeye, pečeni kukuruz i hash browns krumpir, a desert je oduševio; kombinacija pečenih bresaka, kreme od breskve i malina sorbet…

Danas, 7. rujna, obavezno posjetite ovu skrivenu terasu zagrebačkog DoubleTree by Hilton hotela jer Vas na OXBO POP UP BBQ očekuje nova ponuda delicija s roštilja…Tomahawk, flat bread beef u pripremi chefa Marinka i njegovog tima a sve to uz odličnu DJ glazbu, zabavu i fenomenalnu uslugu.

Cijena po osobi je 250 kn, uključuje hranu, piće dobrodošlice i koktel ili točeno pivo

JELOVNIK 7. RUJNA

MEAT SELECTION
flat bread pečen na bukovom drvu, punjen ramsteakom, ementalerom i komoračem
reverse-seared tomahawk steak s ofyr grilla
hasselback krumpir s pikantnom chimichurri salsom
grill brokula
granita od lubenice / svježe bobičasto voće

SALAD BAR
salata heljdinih rezanca s mahunama, brokulom i
julienne mrkvom / ponzu dresing
bulgur salata s fetom i tzatziki dresingom
svježe sezonske salate
salata karameliziranih cherry rajčica s bosiljkom

OXBO restoran
Hotel DoubleTree by Hilton
Ulica grada Vukovara 269a, Zagreb zagreb.oxbo@hilton.com
01/600 1914

STRAVIČAN ZLOČIN

Majka učenice koja je bila u razredu za vrijeme napada ispričala detalje: Uletio u razred, djeca su se sakrila ispod klupa

Dječak koji je zadnji ostao u razredu je preminuo, a drugi dječak je ozlijeđen i prevezen u KBC Rebro. Bogović je ispričala kako njena djevojčica teško razgovara o napadu. "Trebalo je vremena da ona uopće poveže događaj. Iz svega se moglo saznati da je vidjela napadača, da je vidjela krv, da je vidjela napad na učiteljicu, nije vidjela nož" rekla je majka djevojčice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr